Gyermeket vár Dobó Kata

Írta: fesztbook.

Nem csak a külföldi sztárvilágban, de idehaza is szolgál örömhírekkel az augusztus, ezúttal az egyik legszebb magyar színésznő, Dobó Kata révén, aki a Hot magazinban jelentette be: anyai örömök elé néz. Katával kapcsolatban, aki mellesleg ritkán enged bepillantást magánéletébe, három hónapja már megszellőztette a sajtó, hogy várandós.

Dobó Kata

Akkor a színésznő cáfolta a hírt, és kijelentette, hogy tévedés történt, hiszen mindössze húga újszülött kisbabáját látogatta meg az egyik kórházban, és nem vizsgálatra igyekezett, ahogy azt a napilapok gondolták. Ezúttal azonban feladta zárkózottságát, és szerette volna megosztani közönségével és rajongóival a boldogságát, bár úgy nyilatkozott, szíve szerint várt volna terhességének nyilvánosságra hozásával, de egyre gömbölyödő pocakját már lehetetlen tovább rejtegetni.

Dobó Kata és párja, Gulyás Levente, aki a Békés Megyei Jókai Színház zenei igazgatója, 2009 óta vannak együtt. Jó ideje szerettek volna már közös babát, hiszen Leventének már van két gyermeke az előző házasságából. Vágyuk ezúttal teljesült, és megpecsételheti szerelmüket a kis jövevény érkezésével. A színésznő meg is tesz mindent annak érdekében, hogy ő és kisbabája minél egészségesebb legyen: még jobban odafigyel az életmódjára, a táplálkozásra, rendszeresen jár úszni is.

Terhességét pillanatnyilag jól viseli, nem kínozzák rosszullétek, és nem érzi magát kívánósnak, viszont a fáradékonyság és a hangulatingadozások a többi kismamához hasonlóan őt sem kímélik. Azt egyelőre még nem tudni, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e Kata a szíve alatt, mindenesetre babonából sem szeretnének még babaholmikat vásárolni.Címke: dobó kata  gyermek  celeb  pletyka  

Ezt olvastad már?