Lilu elárulja titkát: minden csak szervezés kérdése!

Írta: fesztbook.

Sikeres divatblogger és üzletasszony, népszerű műsorvezető és nem utolsósorban gondoskodó édesanya. Sokan kérdezik Lilutól, hogy tud egyszerre minden fronton tökéletesen helytállni

Lilu elárulja titkát: minden csak szervezés kérdése!

- a megoldás csak szervezés kérdése. Lilu saját üzletében, az R2-ben is arra törekszik, hogy a fodrászok kényelmes környezetben, rugalmas időbeosztással a legjobbat hozhassák ki magukból.

Lilu pár éve indította el társával, Nagy Sanyival sikeres vállalkozását, az R2 fodrászszalont, ahol nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a náluk dolgozók amellett, hogy jól érzik magukat, a maximumon teljesítsenek.

„Nálunk az R2-ben demokrácia van, bármit meg tudunk beszélni. A fodrászok fix munkaidőben dolgoznak, de ezen bárkor változtathatnak, ha erről előzetesen egyeztetünk. Nagyon jó mindenkivel a kapcsolatunk, mindig bizalommal fordulnak hozzánk. Ha valamelyik fodrászunk egy különleges alkalomra, például esküvőre készít frizurát, azt is támogatjuk, hogy az esemény helyszínén dolgozzon  – mondta el Lilu, aki remek kezdeményezésnek tartja a Dolgozz Otthonról Napot, hiszen ugyan nagyon szívesen tölti idejét az üzletben, de rengeteg elfoglaltsága miatt gyakran távolból intézi teendőit. Az akció felhívja a figyelmet arra, hogy az otthonról vagy egyéb alternatív helyszínről történő munkavégzés ugyanolyan hatékony lehet, és számos előnnyel jár.

„Sokszor dolgozom én is otthonról, bevackolom magam kényelmes ruhában a kanapéra a laptopommal, és onnan intézem az ügyeket, írom a blogomat. Az is előfordul, hogy útközben dolgozom, ilyenkor rengeteg impulzus ér, könnyebben jönnek a kreatív ötletek. Alkalmanként a férjem is otthonról végzi a munkáját, szerencsére a technika lehetővé teszi, hogy e-maileket, telefonos egyeztetéseket gyakorlatilag bárhonnan el tud intézni az ember” – tette hozzá Lilu.

Két évvel ezelőtt indult útjára az első magyarországi „Dolgozz Otthonról Nap”, amelynek lényege, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az üzenet: dolgozni nem csak a munkahelyről lehet. Idén május 10-én, a Telenor és a Microsoft jóvoltából jöhetett létre a különleges kezdeményezés.Címke: Lilu