Jennifer Aniston visszavonul

Írta: Antal Beatrix.

A hírek szerint várandós színésznő úgy döntött, nem vállal több filmszerepet, ugyanis minden erejével születendő gyermekére szeretne koncentrálni.

Jennifer Aniston bejelentette ügynökének, hogy belátható időn belül nem kíván több filmet forgatni, vagyis egy időre szünetelteti karrierjét - írja a brit Mail on Sunday című lap. A váratlan szülési szabadság oka valószínűleg az, hogy a 43 éves színésznő már nagyon régóta vágyott egy kisbabára, amit most Justin Theroux-szal való kapcsolata végre megadott neki.

Egy közeli ismerős megerősítette a hírt, hogy Jennifer az anyaság érdekében szeretne magára több időt fordítani, illetve saját divatcég alapítását is fontolóra vette, ami lehetővé tenné, hogy több időt töltsön majd otthon, a kisbabájával, mint ha városról városra utazna egy-egy forgatás kedvéért.

Aniston máris lemondta legújabb, Wanderlust című filmjének bemutató turnéját, helyette inkább párjával Colorado helyei közé utazott pihenni. Így azok a felröppenő pletykák is megdőlni látszanak, amelyek a páros szakításáról szóltak.Ezt olvastad már?