Kívül-belül megszépíti követőit Iszak Eszti

Írta: fesztbook.

Több mint 700 ezer megtekintés, egyenként több tízezer lejátszás a mérlege a Tükröm, tükröm című műsornak. Iszak Eszti Do It Yourself jellegű tanácsadó videói már az első hetekben hatalmas követőtáborra találtak a VIVA weboldalán,

Kívül-belül megszépíti követőit Iszak Eszti

és közel egy évvel a premier után is hódítanak a csinos műsorvezető életvezetési, divat, trend és életmóddal összefüggő tanácsai.

Lassan egy éve láthatóak már Iszak Eszti újabb és újabb tippeket és trükköket tartalmazó kisfilmjei a VIVA weboldalán. A Tükröm, tükröm című műsor hétről hétre kínál kreatív, izgalmas és új megközelítéseket az egészséges életmód, sport, divat és szépségápolás világából.

Az első év terméseiből szemezgetve kiderül, Eszti rajongói legtöbbször a Sminkbakik című videóra kattintottak, közel 60 ezer nézőt érdekelte, milyen hibákat követhetünk el, ha arcfestésről van szó. A tökéletes tusvonal titkára több mint 38 ezren voltak kíváncsiak, míg a Karácsonyi ajándéktippeknek majdnem 36 ezer megtekintője volt. Sláger volt a videók között a frizurakészítés is: a hullámos haj készítéséért és a gyors, dús, kreppelt haj titkáért is közel ugyanennyien kattintottak.

Az első évfordulóhoz közeledve Eszti elmondta, hogy anyagaiban nem csak az érdeklődőknek mutat újdonságokat, egyes praktikákat ő is először próbál ki. „A forgatásnak van egy egészen különleges hangulata, hiszen egyedül vagyok a tükör előtt, mintha csak reggel készülődnék, mégis több ezer emberhez szólok. A tapasztalatok átadása fontos, de az külön öröm, amikor számomra is új trükköket próbálhatok ki. Ilyenkor én magam is rengeteget tanulok és persze gyakorlok” – árulta el a tökéletes stílusérzékkel rendelkező műsorvezető, akitől rendszeresen kérnek tanácsot a fiatalok a közösségi oldalán is.

„A követőim már a műsor előtt is nagyon sok szépségápolási és életvezetési tanácsot kértek tőlem a Facebookon és az Instagramon, a Tükröm, tükröm kiváló felület ahhoz, hogy segítsek nekik.  Előfordul az is, hogy jó ötleteket kapok tőlük, ezeket szívesen felhasználom. A műsoron keresztül hétről hétre ’válaszolhatok’, reagálhatok a felvetésekre, miközben nagyon élvezem, amit csinálok” – mesélte a VIVA sztárja.

A Tükröm, tükröm adásai hétről hétre nyomon követhetőek a vivatv.hu weboldalon, de a VIVA műsorán is rendszeresen találkozhatunk az epizódokkal.Címke: Iszak Eszti  VIVA  

Ezt olvastad már?