Pikali Gerda és Magyar Attila színházjegyekkel segítenek

Írta: fesztbook.

A két színművész a Közönség-angyal elnevezésű kezdeményezés fővédnöke lett. A programmal azoknak segítenek, akik hátrányos helyzetük miatt nem tehetnék meg, hogy színházba járjanak.

Pikali Gerda és Magyar Attila színházjegyekkel segítenek

Pikali Gerda és Magyar Attila elvállalták, hogy Közönség-angyal elnevezésű kezdeményezés fővédnökei legyenek. A program azoknak a hátrányos helyzetű embereknek hivatott segíteni, akik nem tehetnék meg, hogy színházjegyet vásároljanak. "Feladatunk megkeresni azokat a színházakat, akik jegyeket ajánlanak fel, majd eljuttatni ezeket például gyerekeknek, időseknek, vagy olyan helyzetben lévőknek, akik nélkülünk talán soha nem jutnának el színházba" - mondta Magyar Attila.

"Örömmel vállaltam el a felkérést. Megható volt átadni a Madách Színház felajánlását a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthonnak, biztos vagyok benne, hogy csodálatos élmény lesz a gyerekeknek a Mary Poppins előadás" - nyilatkozta Pikali Gerda. A Közönség-angyal elnevezésű kezdeményezést a nemrégiben indult Közönség.hu kulturális közösségi oldal megálmodói hívták életre.

Az internetes oldal a nézők véleményét és értékeléseit gyűjti össze egy helyen. A hiteles nézői vélemények közreadása mellett az is a céljuk, hogy a kultúrát és a színházba járást minél szélesebb körben népszerűsítsék.