Végre fiús apuka lett Ben Affleck

Írta: Antal Beatrix.

Jennifer Garner és Ben Affleck a Facebook-on  értesítette a nyilvánosságot arról, hogy február 27-én megszületett harmadik gyermekük, Samuel.

A hollywood-i színészházaspárnak így két lányuk, a hároméves Seraphine Rose Elizabeth és a hat éves Violet Rose után végre gyarapodott a fiúk száma a családban.  A várva várt újszülöttet, aki Santa Monicában látta meg a napvilágot, biztosan elkényeztetik majd nővérei és szülei.

A 39 éves Ben és vele egyidős felesége tavaly augusztusban tudatták a nagyvilággal, hogy gyermekáldás elé néznek. Januárban Jennifer már meglebegtette a hírt, hogy tudják a születendő kisbaba nemét, de ezt egészen a szülésig sikerült titokban tartaniuk.   

Pár hónapja Garner Jay Leno The Tonight Show című műsorában mesélt arról, hogy két kislánya már akkor a névadás lázában égett: „Először valamelyik Disney figuráról akarták elnevezni őt. Szóba jött náluk Donald kacsa és Minnie Affleck. Később Pán Péter és Hook kapitány is szóba került“ – mesélte nevetve a színésznő, akit hamarosan a The Odd Life of Timothy Green című fantasyban nézhetünk, míg Ben Afflecket az Agró című filmjében láthatjuk.Ezt olvastad már?