Radics Gigi: Nagyon összetartó család a miénk!

Írta: fesztbook.

Ragyogó díszek, édes szaloncukrok és csillogó gyermekszemek… Pokorny Lia és Radics Gigi örömmel teljesítették a Telenor - idén utolsó – karácsonyi Kihívását.

Radics Gigi: Nagyon összetartó család a miénk!

A két hölgy a Cseppkő utcai gyermekotthonba látogatott, hogy ünnepi hangulatot varázsoljanak az épületbe, az ott lakó apróságok legnagyobb örömére.

Puskás Peti különleges feladatot eszelt ki Pokorny Liának és Radics Giginek a Telenor Kihívására. Miután az énekes egy rázós autós kalandot élt át, úgy döntött, hogy a két hölgyet egy kicsit más jellegű feladat elé állítja. Gigiék egy budapesti gyermekotthon kis lakóinak okoztak fejthetetlen meglepetést.

„A Cseppkő utcai gyermekotthon kis lakóihoz látogattunk el, ami számomra különleges élmény volt. Szívszorító látni, hogy ezek a kicsik milyen feltétlen szeretettel fordulnak az ember felé, hogy azt a keveset is - legyen szó akár pár szem szaloncukorról -, amit ajándékba kapnak, szívesen megosztják másokkal. Nincs bennük egy csepp önzés sem!” – magyarázta Pokorny Lia. „Pár órát töltöttünk közöttük, de még sokkal többet is tudtunk volna maradni, hiszen törődésből soha nem elég. A Hiperneten böngésztünk dekorációs ötleteket, hogy a fa, amit idehoztunk, minél szebb karácsonyi pompában tündököljön. Az arcukat látva megérte, hiszen olyan csodálattal néztek a karácsonyfára, hogy az embernek szinte könnybe lábadt a szeme” – mesélte a színésznő, akitől Radics Gigi vette át a szót. 

„A családunk nagyon összetartó, így számomra elképzelhetetlen, hogy a szüleim nélkül éljek, vagy ne velük töltsem az ünnepeket, mint ahogy ezek a gyerekek. A kicsik nagyon örültek a karácsonyi hangulatnak, amit ide varázsoltunk az aulába. Remélem egy picit szebbét tettük számukra az ünnepet” – jelentette ki az énekesnő, akinek hangjára a zsibongó gyerekek pillanatok alatt elcsendesedtek. „Igyekeztünk velük néhány meghitt percet is együtt tölteni, énekeltünk, és sokat beszélgettünk. Igazán élvezték a közös programot, ami minket is hatalmas boldogsággal töltött el” – tette hozzá Gigi

Lia és Gigi egyértelműen úgy döntöttek, hogy az ő Kihívásuk volt a legszebb, amiért hálával tartoznak Puskás Petinek. A Telenor Kihívása jövőre is folytatódik, és hogy mi lesz a következő kaland, az hamarosan kiderül…Címke: Pokorny Lia  Radics Gigi