Hétköznapi Szuperhősök: Magicman és Humorkapitány kalandjai

Írta: fesztbook.

Február 18-án indul Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok és Felméri Péter standup-os egész estét szórakoztató műsora, szuperhősökről és szuperképességekről.

Hétköznapi Szuperhősök: Magicman és Humorkapitány kalandjai

Szó lesz kedvenc szuperhőseink magánéletéről, értelmetlen szuperképességekről, és minden eddig meg nem válaszolt kérdésről a szuperhősökkel kapcsolatban.

A bűvésztrükkökkel fűszerezett humoros előadásban a fiúk sajátos módon elevenítik meg a legközkedveltebb szuperhősöket, amivel garantáltan hatni fognak a nevetőizmokra.

Hajnóczy Soma a világbajnoki műsorszáma után most először fog egy teljesen eredeti, saját fejlesztésű műsorral a színpadra állni. Felméri Péter pedig a Dumaszínházban eltöltött évei alatt először lesz közös produkciója egy bűvésszel.

„Izgatottan várjuk a műsornak a bemutatóját! Véleményünk szerint olyan produkciót fognak az érdeklődők látni, amit eddig még soha a Dumaszínház életében. Reméljük, hogy a humor és a bűvészetnek a kombinációja olyan jól fog sikerülni, hogy a szórakoztatás szuperhőseiként fognak a nézők visszaemlékezni ránk.” – nyilatkozta a Hétköznapi szuperhősök műsor kapcsán Hajnóczy Soma és Felméri Péter.

Jegyek már kaphatók a Dumaszínház és a jegy.hu weboldalán.

Az előadás teaser videója: https://www.youtube.com/watch?v=5ZLH-nfNQ7Q