Rihanna és Ashton Kutcher egy pár?

Írta: Antal Beatrix.

Már múlt héten felröppent a pletyka, miután Rihanna Ashton házában töltötte az éjszakát, most viszont arról szólnak az újságok, hogy a két híresség már három hónapja egy párt alkot.

A 24 éves énekesnő magánélete mindig elegendő hírt adott a bulvársajtónak, mint ahogy a színész válása körüli események sem éppen idilliek. Azt azonban eddig senki sem feltételezte, hogy kettejüknek bármi köze lehet egymáshoz. Kedd éjjel azonban szemtanúk szerint Rihanna leparkolt a nála tíz évvel idősebb Ashton háza hollywoodi háza előtt, és csak hajnal négykor távozott onnan. Hogy mi volt az apropója a kései látogatásnak, arról eddig egyikük sem beszélt.

Ahogyan az lenni szokott, bennfentesek arról számoltak be, hogy Rihanna és Ashton nem most talált egymásra, és nem csak egy éjszakára: még decemberben egy közös ismerősük partiján mutatták be őket egymásnak, ahol rögtön egy hullámhosszra kerültek, és számot is cseréltek. Az sms-eket és telefonhívásokat szépen lassan randik váltották fel, és az fiatal szerelmesek állítólag már egy romantikus hétvégi kiruccanáson is túl vannak.

A sztori valószínűségét erősíti, hogy decemberben a popsztár valóban szingli volt, Kutcher házassága pedig éppen novemberben ért véget, miután fény derült a színész hűtlenségére. Hogy kapcsolatuk mennyire tekinthető komolynak, az kérdéses, hiszen Ashtont mostanában feltűnően sokat látni a Demi Moore-ra kísértetiesen hasonlító Lorene Scafariával, míg a barbadosi énekesnő erőszakos exbarátjának, Chris Brownnak üzenget minden nyilvános fórumon.