Burce Willis Magyarországon

Írta: fesztbook.

Pár nappal ezelőtt arról lehetett olvasni, hogy megszületett Bruce Willis lánya. Ma reggel pedig arról volt hangos a média, hogy a színész mai napon érkezik hazánkba.

Bruce Willis

A Die Hard film ötödik részének a forgatását eredetileg korábbra tervezték, de a kislány születése miatt pár héttel eltolták az időpontot. Bruce Willis úgy tervezi, hogy a forgatás felénél visszamegy Amerikába, hiszen újszülött lánya és felesége hiányoznak neki,- a forgatás miatt a család az Egyesült Államokban maradt. Nos, a forgatásra visszatérve a film nagy részét hazánkba forgatják, de lesznek olyan jelenetek melyeket, a szerb fővárosban vesznek fel.

A film forgatása miatt nagy dugóra lehet számítani,- a helikopteres, és az autós üldözéses jelenetek miatt a M1 és M7-es autópálya bevezető szakaszát lezárják. A Good Day to Die Hard című film forgatását eredetileg Csehországba tervezték volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatás miatt a stáb végül Magyarországot választotta.

Becslések szerint a 20th Century Fox stúdió a filmforgatás után kb. 14 milliárd forintot hagy nálunk. A film bemutatóját 2013. február 14-ére, de a csúszás miatt ez is eltolódott.Ezt olvastad már?