A VIVA-n debütál Tóth Gabi legújabb klipje

Írta: fesztbook.

Június 3-án pénteken 18:30-kor debütál Tóth Gabi legújabb videoklipje a VIVA-n, amit egy Facebookon közvetített videó-beszélgetés előz meg.

A VIVA-n debütál Tóth Gabi legújabb klipje

A nézők ráadásul bele is szólhatnak a társalgásba: a kommentekben feltett kérdéseiket élőben válaszolja meg Gabi, aki legújabb videójáról annyit már elmesélt, szó szerint belebetegedett a forgatásba...

Tóth Gabi pénteken 18:30-tól Iszak Esztivel beszélget a VIVA Facebook-oldalán, majd az énekesnő legújabb, Ez vagyok én című klipje debütál a népszerű zenecsatorna tévéadásában.Az énekesnőt Iszak Eszti kérdezi többek között az új dalról, amely akár egy önvallomásként is értelmezhető. „A szerzői Szabó Zé és Molnár Tomi - ők az a szerzőpáros, akikkel már évek óta együtt dolgozom. Úgy érzem, kifejezetten „Tóth Gabis” lett, bár a hangzása nem annyira rockos, inkább popdalnak mondanám” – kezdte Gabi, aki szerint a Höltzl Gergő által rendezett klipnek nincs különösebb története, a mondanivalója viszont annál mélyebb.

„Több arcomat is megmutatom benne, az egyszerű letisztulttól a szexin át a vagányig. Nagyon szép, közeli képek készültek, amiből bárki láthatja, hogy én sem vagyok tökéletes. Nem vagyok egy hosszúnyakú topmodell, mégis nagyon jól érzem magam a bőrömben, szeretem magam, szeretem, hogy élhetek, értékelem és vállalom magam. Erre ösztönzöm a nézőket is és annak fontosságára, hogy ne más emberek véleménye határozza meg a személyiségüket, hanem az, ami önmagukból, mélyről jön és az, amilyenek ők maguk valójában” – folytatta a sztár, akiről rendkívül sejtelmes felvételek is készültek a forgatás alatt.

„Van egy jelenet, ahol egy áttetsző ruhában állok egy zuhany alatt és messziről csak a sziluettem látszik. Bár ez nem nagyon látszik a képeken, valójában rajtam volt egyrészes fürdőruha is, így egyáltalán nem voltam zavarban a felvétel alatt. A víz viszont nagyon hideg volt, aminek meg is lett az eredménye: utána közel egy hétig feküdtem betegen otthon, de megérte” – árulta el a népszerű énekesnő.

Június 2-án 18:30-tól Iszak Eszti és Tóth Gabi élő beszélgetés a VIVA Facebook-oldalán, majd Ez vagyok én klippremier a VIVA műsorán!Címke: VIVA  Tóth Gabi  klip  Iszak Eszti  

Ezt olvastad már?