Jennifer Aniston Krétán esküszik

Írta: Antal Beatrix.

A színésznő három hónap múlva Kréta szigetén fogad örök hűséget párjának, Justin Therouxnak.

A TMZ.com szerint Jennifer nem hollywood-i álomesküvőre vágyik, sokkal inkább édesapja szülőhelyén tervezi összekötni az életét leendő férjével, családja és barátai körében. John Aniston 1933-ban ezen a görög szigeten született (Yannis Anastasakis néven).

A hírt arra az értesülésre alapozzák, hogy Jen és  a színész, forgatókönyvíró, rendező Justin nemrégiben a krétai Elounda Beach Hotelben járt, ahol alaposan kifaggatták az alkalmazottakat. Ők kotyogták el azt is, hogy a színésznő júliusra tervezi a nászt. Anistonék nem a hotelben szálltak meg, és miután alaposan feltérképezték a helyet, a sziget más részein is körülnéztek, hiszen Jennifer rokonai révén rengeteg ismeretséggel bír Krétán. Bárhogyan is döntenek, a csodás szépségű görög helyszín már egy nászúttal is felérő panorámát kínál.

Rossz nyelvek máris azt beszélik, hogy Aniston számára azért lett ilyen sürgős az esküvő megszervezése, hogy megelőzze a szintén házasodni készülő Brad Pittet és Angelina Jolie-t. Jennifer 2000 és 2005 között volt Brad felesége, Justin Theroux-szal pedig 2011 májusa óta, vagyis alig egy éve vannak együtt.