A Balatonra vezet Nagypál Krisztina első útja

Írta: fesztbook.

Két éve van már jogosítványa a Miss Balaton by Cosmopolitan győztesének, de saját autója még sosem volt. 

A Balatonra vezet Nagypál Krisztina első útja

Nagypál Krisztina a szépségverseny nyerteseként most egy Toyota Aygóval lett gazdagabb.

A gyönyörű királynő eddig főként apukája kocsiját kérte kölcsön, ha nagyobb utazásra készült, de mostantól már nem kell elkérnie senki autóját, hiszen egy menő, az egyéniségéhez illő Toyotát kapott. Kriszti szívesen utazik itthon, olyannyira, hogy első útja is egyik kedvencéhez, a magyar tengerhez vezet majd.

Még nyáron szeretnék lemenni a barátnőimmel a Balatonra, biztos, hogy ez lesz az első hosszabb utam. A következő cél pedig nem más mint a meseszép horvát tengerpart. Gyerekként voltam ott utoljára a szüleimmel, velük szeretnék visszamenni, de most már egészen biztos, hogy én leszek a sofőr” – mesélte Kriszti. „Ma már elég rutinos sofőr vagyok, de azért eleinte előfordult, hogy háromszor is lefulladtam, mire sikerült átmenni egy zöld lámpán. Nagyon örülök, hogy most már a saját autómat vezethetem, ki sem fogok szállni belőle” – tette hozzá nevetve a királynő.

A csajos kisautót Alain Dujardyn a Toyota Central Europe alelnöke adta át a 20 éves szépségnek.

Nyereményként ismét a kisautó szegmens egyik éllovasára, az Aygóra esett a választásunk, hiszen a modell friss, merész dizájnja révén épp annyira egyéniség, és éppúgy kitűnik a tömegből, mint a frissen megkoronázott szépségkirálynő. Krisztina mosolygós üdeségét látva az autó kétségtelenül tökéletesen passzol hozzá, reméljük, hogy nagyon sok örömét leli majd benne” – mondta el a szakember.Ezt olvastad már?