Visszatérnek a képernyőre a szexi Angyalok!

Írta: fesztbook.

Péntektől visszatérnek a Sláger TV képernyőjére a szexi Angyalok: Tücsi és Pordán Petra folytatják élő interaktív kívánságműsorukat, a Halló, Angyalokat!.

Visszatérnek a képernyőre a szexi Angyalok!

A pénteken és szombaton jelentkező adásokban a nézők élőben kérhetik kedvenc számaikat, vagy beszélgethetnek a csinos műsorvezetőkkel. Az első adásban az iskolakezdés és a nyári élmények kerülnek terítékre, de a lányok az esti bulira is segítenek ráhangolódni a legmenőbb slágerekkel.

Pénteken és szombaton a megszokott időben tér vissza a nyári szünet után a „Halló, Angyalok!” című élő kívánságműsor a Sláger TV-n. Pordán Petra és Tücsi a Facebookon, telefonon és Skype-on beérkező kívánságokat teljesítik, de lehet beszélgetni, viccelődni is a csinos műsorvezetőkkel. A szünet utáni első adás témája elsősorban az iskolakezdés és természetesen a nyári élmények lesznek, amivel kapcsolatban a lányok is mesélnek majd.

Pordán Petra élete során eddig összesen tizenhatszor költözött, ezért az iskolakezdés mindig is egy különleges élmény volt számára kisgyerekként. „A sok költözés miatt mindig nagyon vártam a suli kezdetét, kíváncsi voltam, hogy milyen új embereket ismerhetek meg. Mindig is barátkozós voltam, úgyhogy ez nem jelentett számomra nehézséget, élveztem az új lehetőségeket. Jó tanuló voltam, és bár a matek sosem volt az erősségem, a humán tárgyakból mindig jelest kaptam, a nyelvek közül pedig az angol és olasz ment nagyon jól” – mesélte a Sláger TV műsorvezetője, aki nyáron sok szép helyen járt: többek között Olaszországban is, ahol az iskolában szerzett nyelvismeretét is kamatoztathatta.  „Bár az olasztudásom az évek során megkopott kissé, meglepődve tapasztaltam, hogy mindent megértettem, amit a helyiek mondtak nekem, sőt, az étteremben megpróbáltam olaszul rendelni” – tette hozzá Petra, aki újult erővel készül a Halló, Angyalok! adásaira barátnőjével, Tücsivel együtt.

Tücsi az első, pénteki műsorban többek között azt is elmeséli, hogy szuper nyara volt: évek óta vágyott már egy ilyen kikapcsolódásra. „22 éves korom óta dolgozom, és mindig irigykedve néztem azokat az embereket, akiknek több hetük is volt pihenni. Ez a nyár viszont számomra is így telt, öt-hat éve ez volt az első, amikor rengeteg időt tölthettem a barátokkal. Kicsit úgy éreztem magam, mint egy kisiskolás, akinek nyári szünete van” – mesélte Tücsi, akinek Petrával egy nagyon különleges élményben is része volt: elutaztak a futball Európa Bajnokságra. „Nagyon jól éreztük magunkat Franciaországban, szuper volt a hangulat és egy hatalmas közös élménnyel lettünk gazdagabbak” – tette hozzá a Sláger TV Angyala.

Halló, Angyalok! szeptember 2-ától pénteken 21.00 órától, szombaton 22.00 órától a Sláger TV műsorán!Címke: Képernyő  szexi  angyalok  Tücsi  Pordán Petra  

Ezt olvastad már?