Tajvanon forgatott a Miss Balaton idei nyertese

Írta: fesztbook.

Nagypál Krisztina, a Miss Balaton by Cosmopolitan nyertese Tajvanon járt nemrégiben, a szépség egy forgatás és fotózás kedvéért repülte át a fél világot.

Tajvanon forgatott a Miss Balaton idei nyertese

Azonban nem ő az egyetlen a Miss Balaton modellek közül, aki a Távol-Keletre utazott mostanában. Király Lili, a 2014-es győztes Japánban tölti az ünnepeket is.

Nagypál Kriszti egy fitnesz márka felkérésére nyolc napot töltött Tajvanon, ahol forgatásokon és fotózásokon vett részt. Mivel minden nap a munka jegyében telt, így városnézésre, nem volt ideje, de azért néhány gasztronómiai különlegességet megkóstolt.

„Sosem utaztam még ilyen messzire, hatalmas élmény volt. Tavasszal választottak ki erre a munkára, ahol edzéshez szükséges termékek népszerűsítéséhez készült egy videó, amelyet Magyarországon is látni lehet majd” – mesélte Kriszti. „Sajnos az ország felfedezésére nem maradt időm, de pár helyi ételt kipróbáltam, mindenféle tengeri herkentyűt megkóstoltam. Ha minden jól megy, jövőre is visszatérhetek, és remélem akkor kicsit több időm lesz városnézésre is.”

Király Lili már tavaly is Tokióban karácsonyozott, és idén is Japánban tölti majd az ünnepeket.

„Itt inkább karácsonykor buliznak a helyiek, így mi is ezt tervezzük. Szilveszterkor és az újév első napjaiban pedig minden bezár, és a családjukkal töltik az időt az emberek, így mi kirándulni fogunk ekkor” – kezdte Lili, aki már tavaly beleszeretett Japánba. „Januártól több modellügynökséggel felveszem a kapcsolatot, mert hosszabb távon szeretnék itt maradni Tokióban.”Címke: Király Lili  Miss Balaton  Tokió  

Ezt olvastad már?