Ezt becsüli férjében Csisztu Zsuzsa

Írta: fesztbook.

Csisztu Zsuzsa és Németh Lajos lesznek csütörtök este Bódi Guszti és Margó vendégei a Snóbliban,

Ezt becsüli férjében Csisztu Zsuzsa

ahol a szerelem és a hosszú kapcsolatok titkai is terítékre kerülnek. Zsuzsa többek között azt is elárulta a Sláger TV-n, hogy mit becsül férjében a legjobban és az is kiderült, hogy Guszti mivel hódította meg Margó szívét.

Év elején debütált Bódi Guszti és Margó zenés talkshow-ja a Sláger TV műsorán. A következő adás vendége Csisztu Zsuzsa és Németh Lajos lesznek, amelyben a zenés produkciók mellett a párkapcsolati titkok kerülnek majd a középpontba.

Bódi Guszti már a témafelvetéskor rögtön kíváncsiskodni kezdett, hogy Margó miért figyelt fel rá. Felesége őszintén elárulta, hogy Guszti biciklije, gitárja és szép hosszú haja tetszett meg neki első alkalommal. Sőt, Guszti biciklijén még dinamó is volt, ami akkoriban igazán nagy szónak számított, így nem is csoda, hogy megakadt rajta Margó szeme! Ezt követően Csisztu Zsuzsára került a sor, hogy kifejtse, mi fogta meg férjében, Norbertben.

„Jóképű férfi és kitűnő a humorérzéke is, illetve hatalmasakat tudunk együtt röhögni. Sokszor ez nélkülözhetetlen, mivel vannak olyan helyzetek, amelyeket nem lehet túlélni humor nélkül” – árulta el Zsuzsa a Sláger TV-ben, akivel Bódi Margó teljes mértékben egyetértett, hiszen a nevetés gyógyír lehet minden bajra.

„Ezen túl felnézek a férjemre, mivel okos és intelligens. Nagyon szeretem, hogy amit csinál, abban nagyon jó: komoly felkészült orvos, belgyógyász, táplálkozástudományi szakértő, háziorvos, természetgyógyász és orvos-közgazdász is. Nagyon becsülöm őt azért is, hogy állandóan új területeket kutat és fejleszti magát” – tette hozzá Zsuzsa, aki saját szakmájában is fontosnak tartja a folyamatos tanulást.