Chuck Norrisra támad a Mirigy

Írta: fesztbook.

Chuck Norrist szemelte ki magának az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájának áldozatául. A fiúk ráadásul nem egyedül szállnak szembe a pörgő rúgások koronázatlan királyával, hanem Tóth Gabival kiegészülve.

Mirigy

A dallamokat pedig olyan sztárcsapat szolgáltatja, mint a Maroon 5.

Szerettek volna hidat és főteret is elnevezni róla, viccek milliója állít emléket nagyságának… Igen ő nem más, mint Chuck Noris. A Texasi kopónak azonban az Irigy Hónaljmirigy nem kegyelmez, Tóth Gabival együtt mondják meg véleményüket a furcsa ikonnak.

Legújabb dalunk a Maroon 5 Moves like Jagger című számának átirata. Sokat gondolkoztunk, hogy kiről szóljon majd a sláger, gondoltunk Kóbor Jánosra, Charlie-ra és Norbira is, végül úgy döntöttünk, ne aprózzuk el, szóljunk be egyből Chuck Norrisnak.” – mesélte Sipos Peti.

Mirigy

„Christina Aguilera sorainak eléneklésére egyetlen név jutott eszünkbe, akinek elég erős hangja van, ő pedig Tóth Gabi volt. Gabi szerencsére örömmel vállalta a felkérésünket és ő lesz az első női hang, aki a klipben is feltűnik majd. A videóról annyit lehet tudni, hogy tele lesz akcióval. Kaszkadőrök segítségét kértük, talán még vér is fog folyni, remélem nem az enyém…” – árulta el az idősebbik Sipos a klipforgatás kulisszáiról.

Tóth Gabi szívesen vállalta a srácok felkérését, hiszen titkon mindig is rajongott Chuck Norrisért.

„Nagyon örültem, amikor a srácok felhívtak, hogy énekeljek a legújabb feldolgozásukban, ami ráadásul egy Chuck Norris paródia. Nagy rajongója vagyok Chucknak, és az IHM-nek is, nagyon élvezem a közös munkát, rengeteget nevetünk. Alig várom a klipforgatást!"Ezt olvastad már?