Gáspár Laci matuzsálem rocksztárrá változott

Írta: fesztbook.

Öreg rocker, nem vén rocker – Gáspár Laci ma este 21:30-kor a Készhelyzet színpadán bizonyítja, hogy könnyűzenei stílusban is képes igazi világsztárrá avanzsálni.

Gáspár Laci matuzsálem rocksztárrá változott

Eközben Horváth Kristóf „Szinész Bob” értelmiségi kordzakójában az évszázad legsilányabb ingatlanját értékesíti, ahol a csontvázak a szekrény helyett a fürdőkádban rejtőznek.

Újabb fergeteges és fordulatos jelenetekkel állítják Készhelyzetbe a hírességeket a Comedy Central saját gyártású műsorában. A szokásos zűrzavart csak fokozza, hogy − bár Horváth Kristóf „Színész Bob” és Gáspár Laci öltözéke sem árulkodik a szerepükről − –előbbi csapnivaló lakást próbál eladni egy szerelmi háromszög közepette, utóbbi őszes hajtincsekkel gazdagodva töpreng azon, vajon öreg rockert vagy időskori önmagát kell eljátszania? A válaszra nem kell sokat várni, kiderül ugyanis, hogy ő a Sunny B. névre hallgató, világklasszis rocksztár, akinek vadiúj számaival kell elkápráztatnia a legjobb producert, hogy álmai platinalemezét megkaparinthassa.

 „Alapvetően nagyon szeretem az improvizációt, élveztem az egészet, és nem is izgultam miatta, pedig bevallom őszintén, minden fellépésem előtt szoktam” – árulta el kulisszatitkait Gáspár Laci, aki szerint az improvizáció az élet más területein is elengedhetetlen. „Aki jól tud rögtönözni a színpadon, az életben is jó problémamegoldó képességgel rendelkezik, képes több szemszögből és rugalmasan látni a világot” – mesélte a zenész, aki számára nagyon meglepő volt a Készhelyzet szituációja, tekintve, hogy mindenre számított, csak arra nem, hogy itt is énekesként csöppen bele a jelenetbe. A váratlanul rajtoló jelenet ugyan nem fogott ki rajta, de kezdetben igazi fejtörést okozott az előadónak. „Hirtelen kezdődött az egész, az egyik pillanatban még beszélgettünk, a következőben már a jelenet közepében találtam magam. Az elején nehéz volt megérteni, hogy ki is vagyok, főleg, hogy egyáltalán nem gondoltam arra, hogy itt is zenész leszek” – tette hozzá Gáspár Laci, aki megelégszik a színpadon alakított nagyképű, de szerethető rocker alteregójával és nem vágyik a világhírnévre.Ezt olvastad már?