Párja teszteli Rubint Rella főztjét

Írta: fesztbook.

„Most találtam meg a saját hangomat” – osztotta meg örömét Rubint Rella, aki most már új blogján és YouTube csatornáján is hirdeti az általa képviselt egészséges életmódot.

Párja teszteli Rubint Rella főztjét

A fitneszhercegnő úgy érzi, az új fórumok által közelebbről megismerhetik az igazi Rubint Rellát, akinek mindene a gasztronómia, az egészség és a mozgás.

Étrendjét, receptjeit és tippjeit osztja meg új blogján és YouTube csatornáján Rubint Rella, aki bár az IWI Nemzetközi Fitneszakadémiáján tanul fitnesz edzőként, mégis a gasztronómia áll hozzá a legközelebb. A fiatal példakép jelenleg is azon dolgozik és tanul az egyetemen élelmiszermérnökként, hogy minél pontosabb információt tudjon átadni követőinek, és elárulta, egyetemistaként bizony neki is vannak gyenge pontjai és nehéz napjai.

„A snackelés a legnagyobb gond, amivel én is küzdök. Az egyetemen sokat tanulnunk és ülünk egyhelyben, reggeltől estig bent vagyunk az egyetemen… Ilyenkor nagyon nehéz odafigyelni, hogy egészségesen táplálkozzunk, miközben sokkal inkább szükségünk van a táplálékra, hogy pörögjön az agyunk. Épp ezért, ha már eszünk, legalább egészséges ételeket, amikkel tudjuk tartani a súlyunkat és nem hízunk tőlük. Vagyis szénhidrátcsökkentett ételeket fogyasszunk, amiket szerencsére már sok helyen megtalálhatunk, valamint zöldségeket, gyümölcsöket, smoothiekat, reggelire zabkását, nassolni zöldségchipset.” – osztotta meg tippjeit a fitneszhercegnő, amiket most már mind megtalálhatják a blogján és YouTube csatornáján is.

Rella szeretné, ha egészséges életmódját minél több fiatalnak átadhatná, a barátjával azonban még neki is meggyűlik olykor a baja.  

„Bálintot lehetetlen bevonni J Persze mindig megkóstolja, amit készítek, és az szuper visszajelzés, amikor azt mondja, hogy ez jó, finom, és mehet ki az oldalra, mert, ha ő mondja, akkor azt tényleg ki is merem tenni. Egyébként négyen lakunk együtt, úgyhogy amikor új posztot készítek, mind a hármukkal megkóstoltatom, teszteltetem az új receptjeimet. Elég nehéz Bálint mellett tartani az egészséges étrendet, mert ő fogja, és este hazahozza a tortilla chipset, vagy a szőlőt vacsorára, nekem pedig kemény kihívás megállni, hogy ne nyúljak hozzá. Ilyenkor általában ő a konyhában tanul, én pedig a szobában.” – meséli nevetve a fiatal példakép, aki szerint itt az ideje, hogy már ne csak Rubint Réka unokahúgaként tekintsenek rá követői.

„Úgy érzem, most találtam meg a saját hangomat. Sokan még mindig Rékához hasonlítanak, aki mindig is a példaképem lesz, viszont hozzám mindig is közelebb állt a gasztronómia, hiszen az egyetemen is táplálkozásmérnöknek tanulok. Azt hiszem most jött el az ideje, hogy megismerjék az igazi Rubint Rellát.”Címke: Rubint Rella  YouTube  mozgás  főzte