Mit keres Buda Marci Dallos Bogi nappalijában?

Írta: fesztbook.

Dallos Bogit elsősorban énekesként ismerhettük meg, idén azonban több fronton is belekóstolt a műsorvezetésbe.

Mit keres Buda Marci Dallos Bogi nappalijában?

A bájos énekesnő februárban vadonatúj platformon jelentkezett: friss Youtube csatornáján debütált a 7kornálam! című talkshow-ja, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. Legutóbb Buda Marci huppant le Bogi kanapéjára, hogy beszélgessenek karrierjéről, családjáról és terveiről.

 Dallos Bogi idén indította el online talkshow-ját a saját Youtube csatornáján, amelyben minden csütörtökön meginvitálta magához egy-egy ismert barátját egy rövid beszélgetésre és játékra. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki. „Sok különleges, és nagyon tehetséges barátom van, szerettem volna, hogy legyen egy felület, ahol megmutathatják az igazi önmagukat. Nem kell feszengeni, akár melegítőben is átjöhetnek. A célom az, hogy valami olyat csináljak, amiben van érték, tartalom, és közben szórakoztató is. Úgy gondolom, ez sikerült a 7kornálam-mal!” - mondta el a fiatal énekesnő.

A friss adásban Bogi, Buda Marcit látta vendégül lakása kanapéján. „Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy Marci elfogadta felkérésem, hiszen ez volt az első ilyen típusú szereplése. Szerencsére egy érdekes portré és egy izgalmas játék kerekedett ki a beszélgetésből, ahol Marci mesél a feleségéről, gyerekeiről, illetve a szakmai sikereiről is.” - árulta el az adásról a házigazda.

Az énekesnő életében a legújabb kihívás, hogy októbertől műsorvezetősként erősíti az M2 Petőfi TV „Én vagyok itt” című műsorát szerdánként és csütörtökönként. Bogi, zenei fronton sem tétlenkedik, hamarosan napvilágot látnak új videói, november 11-én, pedig az Akvárium Klubban lép fel zenekarával.