Jay-Z elvonóra küldi Rihannát

Írta: Antal Beatrix.

A szexi barbadosi énekesnőnek sorra kell lemondania fellépéseit, ugyanis nem képes leállni, sem az alkohollal, sem a folyamatos bulizással. Úgy tűnik, kiadójának vezetője, Jay-Z megunta ezt, és elvonóra küldi fiatal felfedezettjét.

Rihanna nemrég kimerültségre hivatkozva félbeszakította tízhetesre tervezett londoni útját. Az énekesnőért már a családja is aggódik, hiszen magánéleti zűrjei és hajnalig tartó bulizási miatt annyira kimerült és lesoványodott, hogy kórházi kezelésre szorul. „Halálra dolgozza magát napközben, aztán egész éjjel iszik, és több doboz cigarettát szív el” – mesélte egyik közeli ismerőse.

A 24 éves botrányhősnőről azt is mondják, alkohol- és drogfüggősége mellett mentális zavarokkal küzd, ami nárcisztikus viselkedésében, és zavaros nyilatkozataiban mutatkozik meg. Emellett szól az is, hogy az utóbbi időben előszeretettel jelenik meg hiányos öltözékben, és inkább megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, minthogy a színpadon énektehetségével domborítson.

Menedzsere, Jay-Z is megelégelte, hogy aranytojást tojó tyúkocskája alól kicsúszik a talaj. Ultimátumot adott Ririnek: vagy azonnal elvonóra megy, vagy búcsút mondhat a Roc Nation lemezkiadóval való szerződésének. Rihanna csak annyit közölt rajongóival, hogy kivett egy szabadnapot, ám ha nem akar Amy Winehouse sorsára jutni, nem csak egy pihenőnapot kellene tartania.Címke: elvonó  Jay Z  rehab  Rihanna