Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

Írta: fesztbook.

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához.

Viszkok Fruzsi számára Zac Efron a tökéletes pasi

A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége hazánk egyik legsikeresebb youtubere, Viszkok Fruzsi volt, aki mesélt karrierje kezdetéről, családjáról, példaképeiről, valamint az is kiderült, hogy milyen fiúk tetszenek neki leginkább.

Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző “kihívásokat” is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, többek között, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki.
Szerencsére Dallos Bogi vendégei nem szégyenlősek és pár kalandos történetet is elmesélnek a műsorvezető unszolására. Bogi és Fruzsi csajos beszélgetéséből kiderül, hogyan is indult a csinos videós lány karrierje, mesélt arról, hogy miért nem szokott videóiban énekelni, és egy vagány játékban még a tökéletes pasit is kiválasztják neki. Elárulta, mennyire figyeli a nemzetközi Youtube trendeket, kik a saját példaképei és mennyire jelent számára terhet az, hogy magyar fiatalok százezrei néznek fel ő rá is.

A friss évadban Bogi, többek között, Tóth Gabit, Pápai Jocit és Rubint Rellát is vendégül látja lakása kanapéján. Ha szeretnéd tudni, hogy kik Fruzsi kedvenc színészei, mennyire veszi komolyan a játékokat, és mik a jövőbeli tervei, akkor mindenképp nézd meg a 7kornálam legújabb epizódját Bogi youtube csatornáján. A következő adást hétfő este 21.05-kor láthatják a nézők az M2 Petofi TV-n, ahol Bogi vendége Freddie lesz.