Judy elárulja titkos fegyverét: agykontrollal mindet megold

Írta: fesztbook.

Judy hihetetlen lelkierővel rendelkezik. Mert mégis hogyan lehet, hogy túl egy súlyos baleseten, megannyi nehézségen, mindig képes volt talpra állni,

Judy elárulja titkos fegyverét: agykontrollal mindet megold

és a tragédiák ellenére hihetetlen optimista életszemlélettel látja a világot? A Groovehouse mindig mosolygós énekesnője meglepő őszinteséggel vallott élete legnehezebb időszakáról és arról is, mi az, ami például ma segíti őt egy-egy probléma megoldásában.

A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának hétfői vendéglátója Judy lesz. Az énekesnő csillogásról, szakmai sikerekről, de élete keményebb korszakairól is beszél.Bencze Attiláék a közös programot Judyék gyönyörű házában indítják, amiről rögtön kiderül, gyakorta nagy bulik színhelye. Az énekesnő és párja imádják vendégül látni barátaikat, és a szomszédok is sűrűn megfordulnak náluk.

Megkerülhetetlen téma, így Judy a balesetéről is mesél. Úgy érzi, optimista hozzáállása nagyban segítette őt a karambol utáni időszakban. Sőt, rendkívül büszke arra, hogy mások számára pozitív példaként szolgál a mai napig. Rengeteg levelet kap ugyanis, amelyekből egyértelműen kiderül, mennyien tekintenek rá példaként, akaraterejével, szemléletmódjával sokaknak ad erőt. Emellett őszintén beszél arról is, hogy a balesetet követően körülbelül 10 évnek kellett eltelnie, mire lelkileg is visszatalált önmagához és túltette magát a történteken. Megtudhatjuk azt is, hogy az egyik titkos fegyvere az agykontroll, amivel általában mindent sikerül megoldania.

Judy abba is beavatja a nézőket, hogy önmagán és a szülein kívül szinte senki sem hitt benne, amikor anno eldöntötte, hogy vidéki kislányként elindul és szerencsét próbál a popszakmában. A rajongók legnagyobb öröméré azonban Judy a mai napig sikeres, és a tavaly 20. születésnapját ünneplő Groovehouse-zal épp egy újabb nagykoncertre készülnek.

A tévénézők az énekesnő 6 éves kislányával, Majával is találkozhatnak, aki habitusában, mozdulataiban gyakorlatilag klónja édesanyjának. Maja ügyesen táncol, így még az is esélyes lehet, hogy egyszer követi majd a művészi pályán Judyt. Az óvodába menet Majáért, Judy és Attila a közeli medveparkba is benéztek, ahol az énekesnő már olyan sokszor volt a családjával, hogy a medvék mondhatni ismerősként üdvözölték.

Judy szerint mi a titka, hogy a Groovehouse slágereire szinte túlzás nélkül minden korosztály szívesen bulizik? Hogyan osztják meg a Maja körüli teendőket a párjával Balázzsal? Ki vigyáz a kislányára, amikor ő fellépni megy? Vagy, hogy mi az, ami erőt adott neki élete legnehezebb időszakában?  Az adásból többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk!Címke: Judy  fegyver  agykontroll