Betyárosan pálinkáztak a Nyári lányok

Írta: fesztbook.

Igazi pálinkaszakértővé váltak a Nyári lányok és Terecskei Rita a hétvégén. A 895 Hunnium standjánál Laci betyár árult el minden titkot arról, hogyan kell profi módon kitölteni és persze meginni a legfinomabb magyar pálinkát.

Nyári lányok

A málna és az Cserszegi Fűszeres Szőlőpálinka aratott hatalmas sikert Nyári Editnél, Nyári Alíznál és Terecskei Ritánál. Az énekesnők a hétvégén, Budavári Pálinka és Kolbászfesztiválon megkóstolták a leggyümölcsösebb magyar pálinkákat. A Nyári lányokat Laci betyár avatta be a szakszerű pálinka-kiöntési technikába.

„Laci betyár nagyon jó vendéglátó volt és hihetetlen lelkesedéssel magyarázott el mindent, öröm volt hallgatni. Alapvetően a mézes párlatokat kedvelem, de a málna pálinka nagyon finom volt, így az lett új kedvencem.” – árulta Nyári Edit, aki egy-két próba után profin mérte a hungarikumot testvérével.

Editen és Alízon kívül Terecskei Rita is üveget emelgetett a hétvégén. A Zanzibar énekesnője még a pultba is beállt, hogy a 895 Hunnium standjánál kígyózó sorban álló fiataloknak ő töltse ki a legfinomabb párlatokat.

„Nem tagadom, szeretem a finom pálinkákat. A barátainkkal egy születésnap vagy nagyobb buli alkalmával mindig előkerül egy-egy üveg a  nemes italból. Míg sokan az édesebb ízeket szeretik, hozzám a 895 Hunnium Cserszegi Fűszeres Szőlőpálinka áll legközelebb, amit ezúttal nagyon finom musttal ittam, még tovább fokozva a harmóniát.” – mesélte Terecskei Rita, aki különösen szereti azokat a fesztiválokat, ahol a magyar ízeket lehet végig kóstolni, legyen szó ételről vagy italról.Címke: Zanzibar  Nyári lányok