Budapesti Pálinkafesztivál 2013

Írta: fesztbook.

Pár nap és május 16-án megnyitja kapuját az idei pálinkafesztivál. Idén ismét a belvárosban az Erzsébet téren nyílik lehetősége az érdeklődőknek, hogy a tavasz első legnagyobb gasztronómiai rendezvényén élvezzék a közel 400 páraltot, 25 kiállító kínálatából.

Pálinka Fesztivál

Az idei év a meggy éve a Budapesti Pálinkafesztiválon, ahol a hamisítatlan magyar gyümölcsből készült pálinkákat és meggyes ételkülönlegességeket kóstolhatják a látogatók. Az érdeklődők az italok és ételek mellett, színvonalas zenei szórakoztatásban is részesülnek olyan fellépők személyében, mint Sena, Péterfy Bori Love Band, vagy az Intim Torna Illegál.

PROGRAMOK

MÁJUS 16. CSÜTÖRTÖK

18:00 Sena
20:00 Péterfy Bori Love Band

MÁJUS 17. PÉNTEK

18:00 Belmondo plays Beatles
20:00 Intim Torna Illegál

MÁJUS 18. SZOMBAT

16:00 Heinz Gábor Biga és a Voice Band
18:00 Zséda
20:00 Zsola és a Vad Orchideák

MÁJUS 19. VASÁRNAP

16:00 Babos Gyula  |  László Attila  |  Tátrai Tibor Gitár Trió
18:00 colorKEstar (colorStar acoustic world)
20:00 Kéknyúl Hammond Band

Fontosabb tudnivalók:

Napijegy: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon nyitástól (csütörtök-péntek 14 óra, szombat-vasárnap 12 óra) pénztárzárásig lehet, a Napijegy hajnali 2 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra.

Bérlet: 5 500 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Bérlettel a Rendezvényre belépni a teljes nyitvatartási időben, korlátlanul lehet. Kóstoló pohár kizárólag a bérlet megvásárlásakor, egy alkalommal biztosított.

Elővételes bérlet: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Kedvezményes bérlet kizárólag a Bónusz Brigádon (bonuszbrigad.hu) vásárolható. Bérlettel a Rendezvényre belépni a teljes nyitvatartási időben, korlátlanul lehet. Kóstoló pohár kizárólag a bónusz beváltásakor, egy alkalommal biztosított.

A belépőjegy megvásárlásával a látogató elfogadja a rendezvény házirendjét, és tudomásul veszi, hogy a rendezők annak betartását ellenőrzik.

A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.

A 14. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják, de csak kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

A belépőjegy megvásárlásakor kizárólag a 18. életévét betöltött látogatók kapnak kóstoló poharat a belépőjegy mellé.

A Rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A Rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, valamint a taxi-szolgáltatást használd!

Nyitva tartás:
csütörtök: 14-24 óra  |  péntek: 14-02 óra
szombat: 12-02 óra  |  vasárnap: 12-24 óraEzt olvastad már?