ROXIGET

Írta: fesztbook.

A ROXIGET Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató verseny idén már kilencedik alkalommal várja a Közép-magyarországi régióból a lelkes, rockzenét szerető és művelő zenekarok jelentkezését.

Roxiget

A zenei megmérettetésre jelentkezők nevezésüket augusztus 6-ig tehetik meg a szervező megadott e-mail címére eljuttatott  demo anyagukkal ( audio vagy mp3 formátumban)

Díjak

A verseny győztes zenekara 100.000 Ft értékű  Hangáruház utalványt illetve nyereményként videoklippet készíthet  a H.S.C. Stábiskolával, valamint további díjként fellépési lehetőséget is kap a fesztivál  fő zenekarainak,  egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett  fellépése előtt  egy éven belül.

Szponzori  felajánlásokból különdíjakat is kiosztunk a kiemelkedő egyéni  tehetségeknek ( Audmax Kft,  Medgyesi Hangszercenter, Pálmai & Pálmai Dobakadémia, PróbaZóna) vagyis a legjobb énekes, gitáros, dobos stb.  A dobogós zenekarok közül további egy-egy zenekar fellépési lehetőséget nyer  a Road és a Paddy & the Rats a egy fővárosi vagy  vidéki nagyvárosban szervezett  koncertje előtt.

Idén élő középdöntőt akkor tartanánk, ha megfelelő számú nevező jelentkezik.  A beérkezett demok meghallgatása során a szakmai zsúri a 10 legjobbnak ítélt zenekart engedi a középdöntőbe, ahonnan az 5 legjobbnak ítélt zenekar útja vezet a döntőbe, melyet szeptember 7-én tartunk a már bevált helyszínen, a Kéktói Szabadidő Parkban.

ÚJRA!

A 2012-BEN ÉLETRE HÍVOTT Hangfoglaló Magyarország néven páratlan szakmai összefogáshoz CSATLAKOZTUNK IDÉN IS, mely 15 regionális és országos valamint 4 határon túli magyar nyelvterületű könnyűzenei tehetségkutató verseny összefogásának eredményeként, tehetségkutató sorozatként kapcsolódik össze.

Az egyes klasszikus tehetségkutató versenyek győztesei jutnak a Hangfoglaló Magyarország sorozat végső döntőjébe, melyet az októberi Hangfoglalás rendezvény keretében a HANOSZ rendez.

Fődíj: 1.000.000 Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés.

Részletek: a www.hangfoglalasonline.hu oldalon!

Jelentkezési feltételek: a jelentkezési lap és egy amatőr demo felvétel – mely minimum három saját szerzeményű számot tartalmaz – határidőre való elküldésével Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre !

Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 6.

A DEMOS ELŐZSŰRIZÉST KÖVETŐEN a kiválasztott zenekaroknak az élő megmérettetés előtt

10 000 Ft –  nevezési díjat kell átutalni a jelentkezési lapon feltüntetett bankszámlára,  ennek fejében minden zenekar, aki megjelenik a döntőn, átveheti az Audmax Kft által felajánlott 20.000 Ft értékű Hangáruház utalványt.

A fesztivál

A szeptember 7-i  fesztivál programjában a döntőbe jutott amatőr zenekarok versengése után Csepel-szigeti rock-zenekarok csapnak a húrok közé : a  Nuklea, a, Manökken Proletarz, a Divina Machina, a CSAJ Rock Band, a  Barabonto majd a ROAD  és a Paddy & the Rats zárja a sort .

A fesztivál fővédnöke: Szabó József – Szigetszentmiklós város polgármestere.

Website: www.roxiget.hu

Kapcsolat: Szegedi Zsuzsa - Városi Könyvtár és Közösségi Ház 06 20 511 0982Címke: Roxiget  fesztivál  

Ezt olvastad már?