ÉTER@2014.!

Írta: fesztbook.

2014. május 16 és 18. között ismét megrendezésre kerül Észak-Magyarország legnagyobb zenei tehetségkutatója, az ÉTER fesztivál. A rendezvény döntőjének idén is Eger városa és a Bolyki pincészet ad otthont,

ÉTER@2014.!

ahol a tehetséges zenészek, előadók versengése mellett számtalan kísérő programon és koncerten vehetnek részt az érdeklődők. Ilyen például a fesztivál ideje alatt látogatható Music Hungary konferencia is, amelynek házigazdája Gerendai Károly, a Sziget fesztivál főszervezője lesz. A Tehetségkutató Fesztivált követően pedig Magyarország legnevesebb bandái lépnek majd fel a Feszt!Eger keretein belül.

Újdonság még, hogy a tehetségkutatóra idén már DJ-k és egyéni előadók jelentkezését is várjuk, valamint lesz ÉTER - WORKSHOP, ahol a jelentkezők betekintést nyerhetnek a zeneipar kulisszáiba!

Érdemes is nevezni az indulók közé, hiszen senki nem tér majd haza üres kézzel, emellett pedig kiemelten értékes díjakhoz juthatnak a fesztivál legjobbjai, például: fellépési lehetőség a Sziget, VOLT, Balaton Sound fesztiválokon, továbbjutás az egymillió forintos fődíjért folyó versenyre, a Hangfoglalásra, videoklip készítés, tárgynyeremények, és még sok egyéb!
Ehhez pedig nem kell mást tenni, csak jelentkezni a honlapon április 25-igaktivizálni a rajongókat, és a legjobbat kihozni magatokból, mert " Ti vagytok az utolsó összetevő "!

Bővebb információ és jelentkezés:
www.eterfesztival.hu
www.facebook.com/eterfesztivalCímke: ÉTER  fesztivál  

Ezt olvastad már?