Biffy Clyro a Pannónia Fesztiválon

Írta: fesztbook.

A Pannónia Fesztivál nagyon ütős line-uppal készült az idén, és az önmagában is tömegeket vonzó punkrock THE OFFSPRING (USA), valamint az elektronikus zene friss királya

Biffy Clyro a Pannónia Fesztiválon

DJ FRESH (UK) mellett újabb nemzetközi nevek kerültek napvilágra, többek között a koncertezésben nagyon penge, skót BIFFY CLYRO (UK).

A  ’95-ös alakulású rockzenekar a 2007-es Puzzle c. albumuk óta kapcsolt rapid sebességre felfelé haladó irányban a ranglétrán és mára már a világhírnévre is szert tett. A szakma és a közönség elismerését egyaránt élvező banda nem csak teltházas nagykoncertekkel büszkélkedhet, de a legnagyobb fesztiválok állandó résztvevője is! Az áttörést jelentő lemez óta minden korongjuk többszázezres eladási számokkal büszkélkedhet, a 2013-as Opposites még a brit lemezeladási listák élére is tört. A BIFFY CLYRO legnagyobb slágerei közé sorolható Black Chandelier, God and Satan, Bubbles, Biblical és persze a címadó Opposite is biztosan felcsendül majd június 7-én, szombaton 21 órakor, szántódpusztai Pannónia Fesztiválon!

BIFFY CLYRO (UK) koncert a Pannónia Fesztiválon:
2014.06.07. 23:00
ZENESZÖVEG.HU NAGYSZÍNPAD