Hosszabb lesz az idei Deja Vu

Írta: fesztbook.

Jó hír a Deja Vu fesztivál leendő látogatóinak: idén a korábbiakban meghirdetett 3 nap helyett 5 napig hódolhatnak a 90-es évek bulihangulatának,

Hosszabb lesz az idei Deja Vu

mindezt változatlan bérletáron. Ráadásul a programba bekerült egy különleges koncertsorozat is, mely az elmúlt évek hazai tehetségkutatóinak legkedveltebb sztárjait vonultatja fel. És ez még nem minden: aki személyesen találkozna kedvencével, június 4 és 8 között ezt is megteheti.

Plusz két nap

Bár előzetesen 3 napos fesztivált hirdettek meg a Deja Vu szervezői, a programok közben bővültek, és a rajongók örömére „csak” 5 napba fértek bele. Mindez annak fényében különösen jó hír, hogy a bérlet ára így sem nőtt. 8990 Ft-ért jár a számos koncert, vagyis hetijeggyel 1 fesztiválnapért kevesebb mint 2000 Ft-ot fizet a tulajdonosa. Érdemes azonban gyorsnak lenni, hiszen a megvásárolható bérletek száma korlátozott! Nincs ez másként az idén bevezetett és az eladások által máris népszerűnek tekinthető VIP bérlet esetében sem. Ennek tulajdonosait az elkerített, őrzött VIP parkoló használatán, a welcome drinkeken, a sorbanállás nélküli bejutási lehetőségen túl VIP helyszín is várja, ahol a fesztivál sztárjaival találkozhatnak, mindezt 15.500 Ft-ért!

Scootertől az R-Go-ig

A programkínálat bővülése a fesztivál időpontjában is változást hozott: június 4-én (szerdán) a szülinapos Scooter nyitja a külföldi fellépők sorát. Természetesen aki a korábban vasárnapra meghirdetett program miatt váltott napijegyet, belépőjét szerdán használhatja fel. A német sztárcsapat mellett Betty Love és a Kerozin adja a felütést a nyitónapon.

 Scooter

Csütörtökön egy különleges tematikus nap várja a fesztivál látogatóit, ennek részletei hamarosan!

Pénteken érkezik Mr. President és Haddaway, de a 90-es évek megidézésének jegyében a fellépők közt mindenképpen helye van Kozsónak, a Groovehouse-nak és a Kozmixnak is.

A szombati program ott folytatódik, ahol a péntek esti befejeződött, vagyis jön egy újabb sztárdömping, melynek során dj Sash! és a 2Unlimited pörgeti fel a szegedi nagyérdeműt Sári Évi, a V-Tech és Dobrády Ákos mellett.

Vasárnapra pedig egy másik különlegesség: az elmúlt évek hazai tehetségkutatóinak legnagyobb kedvencei mutatják meg, miért választotta annak idején őket a közönség. Pál Dénes, Muri Enikő, Király Viktor, Janicsák Veca és Kökény Attila után az MDC-vel fellépő R-Go zárja az 5 napos fesztivált.

Jegyárak:

Jegyek a Ticketportál országos hálózatán keresztül vásárolhatók meg. A fesztivál kiemelt jegyértékesítő pontján, a szegedi Árkádban lévő Media Marktban lehetőség van Széchenyi kártyával való fizetésre is.

Napijegy árak:

június 4., szerda elővételben: 4 490.- Ft. | helyszínen: 5 190.- Ft.
június 5., csütörtök INGYENES CSALÁDI NAP!
június 6., péntek elővételben: 3 490.- Ft. | helyszínen: 4 190.- Ft.
június 7., szombat elővételben: 3 490.- Ft. | helyszínen: 4 190.- Ft.
június 8., vasárnap elővételben: 2 990.- Ft. | helyszínen: 3 590.- Ft.

 Bérlet árak:

Bérlet elővételben: 8 990.- Ft. | helyszínen: 10 990.- Ft.
VIP bérlet
(limitált darabszámban)
elővételben: 15 500.- Ft.  

www.dejavufesztival.hu
www.facebook.com/dejavufesztivalCímke: Deja Vu  fesztivál  

Ezt olvastad már?