Szervezd meg a Te PaFe programját!

Írta: Antal Beatrix.

A Pannónia Fesztivál idén is teljesíti 5 kívánságod: beszavazhatod kedvenceidet a 2012-es fellépők közé, és ha igazán szerencsés vagy, a bérletedet is megnyerheted.

Az évek óta tartó hagyomány alapján idén is szavazásra hívja látogatóit a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Pannónia Fesztivál, ami az eddigi évekhez hasonlóan most is az esztendő legelső fesztiválja lesz: pünkösd hétvégéjén, azaz május 24-től 27-ig tart. Hogy milyen programok tarkítják majd az eseményt, az most is a lelkes és kitartó szavazókon múlik.

A fesztivál oldalán január 9-én reggel indították a voksolást, ami január 22-én éjfélig tart. Minden szavazó 100 ponttal rendelkezik, amit öt kedvenc hazai zenekara vagy előadója között oszthat szét kívánsága szerint, de azt is jelezheti, ha valakit nagyon nem szeretne látni a meghívottak között. Meghívók küldésével további pontokat szerezhet, így növekedhet az esélye az ő jelöltjeinek.

A PaFén való fellépéshez minimum 10.000 pontnak kell összegyűlnie, ha ez megtörtént, a ranglista első 50 kedvenc zenekara kap felkérést a szervezőktől. Az aktuális állás természetesen folyamatosan nyomon követhető majd a fesztivál oldalán.

Ám nem csak azért érdemes letenned a voksod, hogy biztosan ígéretes legyen az idei program, hanem azért is, hogy megnyerhesd a szavazók között kisorsolt 2 db négynapos bérlet. További információk és a szavazás a www.pannoniafesztival.hu weboldalon érhető el.