Éter Fesztivál

Írta: fesztbook.

Tehetség, zene, egri bor. Exkluzív környezet. Május 29-én, délben újra megnyitja kapuit a Bolyki Pincészet Egerben. Idén tízedik alkalommal hangolnak feltörekvő zenészek az ÉTER PLUSZ - Tehetségkutató Fesztivál versenyén.

Éter Fesztivál

Kiváló szakmai zsűri, a zeneipar krémje. Szakma és tehetséggondozás. Május 29-30. között három napra Egerbe költöznek a zenekedvelők. A szállások csurig vannak, mindenki rajtra kész.

18 feltörekvő zenekar, 10 DJ. 3 nap alatt 3 színpadon több mint 15 nagy zenekar. ÉTER-Plusz és FESZT-EGER konferenciával fűszerezve. Akik bírálnak: Nagy Gábor, Temesi Berci, Újfalusi Gábor, Tadeusz Rieckmann, Nagy Nono Norbert.

ÉTER Plusz  után a Feszt!Eger a színpadán: a Tankcsapda, Road, Kowalsky meg a Vega, Vad Fruttik, Péterfy Bori & Love Band, Kiscsillag, Quimby, Anna and the Barbies, Irie Maffia. És nem maradhatnak ki az ÉTER Feszt tavalyi legjobbjai is sem: a Face Today, Fatal Error és a HungaRiddim

Az ÉTER Plusz egyedül álló módon ötvözi a versenyt a szakmai műhelymunkával: tehetséggondozás, workshop, bemutatók, Cseh Tamás Programiroda. Itt értesülhetnek először a legfontosabb támogatási lehetőségekről a feltörekvő zenészek. A műhelyek fő témái: jogvédelem, lemezeladás, színpadi kulisszák, lemezkiadás, jogdíjak. Mi kell a befutáshoz a zene világában? Az ország egyetlen tehetségkutatója, ahol a feltörekvő zenészek a szakmával találkoznak. A HANOSZ közreműködésével pedig a hangszereket is kipróbálhatják. Ez az igazi plusz.

A szezon első nagy durranása! Aki tavaly volt, idén is ott lesz! ÉTER-Plusz. FESZT!Eger, Music Hungary. Minden, ami zene.

További információk: www.eterfesztival.hu

www.facebook.com/eterfesztivalCímke: ÉTER  fesztivál  

Ezt olvastad már?