Palócföldön épül Magyarország legújabb könnyűzenei fesztiválja!

Írta: fesztbook.

Az ország legfiatalabb fesztiválja színvonalas zenei felhozatallal készül a debütálásra. A rendezvény helyszíneként szolgáló pásztói strand gyönyörű környezetben várja a látogatókat augusztus 8-9-én,

Palócföldön épül Magyarország legújabb könnyűzenei fesztiválja!

ahol az ország legnépszerűbb előadói lépnek fel. Majka & Curtis, a Wellhello, BYE Alex és az Intim Torna Illegál legütősebb dalaitól zeng majd a Mátra.

Augusztusban a Mátraalja Fesztivállal bővül a hazai fesztiválkörkép! A pásztói strand zenei színpadán nagysikerű magyar előadók váltják egymást. Szombaton BYE Alex, a Maxisun, Gáspár Laci és az Intim Torna Illegál lép fel, az estét pedig DJ Antonyo és Lotfi Begi zárja. Vasárnap Majka & Curtis mellett az ország jelenlegi kedvenc fesztiválzenekara, a Wellhello is zenél.

A rendezvény egyedülálló szépségű helyszínen, a Mátra kapujában várja a látogatókat, ahol a koncertek mellett változatos gyermek- és felnőtt szabadidős programok (vetélkedők, strandszépe-verseny, stb.), valamint a palóc konyha legfinomabb ételei biztosítják a tökéletes fesztiválélményt.

További információk és jegyvásárlás:

http://matraaljafesztival.hu/

https://www.facebook.com/Matraalja.FesztivalCímke: Mátraalja  fesztivál  

Ezt olvastad már?