Vedd meg a PAFE bérleted, és irány London!

Írta: Antal Beatrix.

A Pannónia Fesztivál szervezői nem kis téttel bíró játékot hirdetnek meg azok között, akik május 20-ig megváltják bérletüket a rendezvényre. A szerencsés nyertes ugyanis élőben láthatja a londoni olimpiát!

 

A május 24-27-ig Szántódon, a Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ területén megrendezendő fesztivál leendő látogatói minden bizonnyal örömmel fogadják a lehetőséget, hogy bérletükkel automatikusan bekerülnek a játékba, melynek nyereménye repülőjegy két fő részére, a transzfer és két éjszaka teljes költsége egy London belvárosában található szállodában. Ám ez még nem minden, hiszen a szerencsés két különböző sporteseményre szóló belépőt is átvehet, az izgalmakat pedig egy kiadós vacsorával egybekötött látogatáson vezetheti le a Holland Heineken House-ban. Ez pedig azt jelenti, hogy fesztiválozónak tulajdonképpen egy fillért, azaz egy fontot sem kell költenie, csak ha olimpiai ereklyét akar hazahozni szuvenírként.

Mint azt már korábban megírtuk, 2012-ben nem csak a helyszín, de a fellépők száma és a zenei stílusok összetétele is bővült a PAFÉn, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző műfajt.

Vagyis ha nem csak a zenéért rajongunk, de a sportot is szeretjük, és minden vágyunk egy utazás idén nyáron Londonba, nem kell mást tennünk, mint megvenni a jegyet az év legelső és egyben legolcsóbb fesztiváljára.Ezt olvastad már?