Féltucat újabb magyar fellépő a FEZEN-en

Írta: fesztbook.

A külföldi sztárok mellett a hazai élvonal is állandó szereplője a FEZEN Fesztiválnak, így a múlt heti rock-metal zenekarok után most az alter-pop vonal hazai kedvenceiből nyújtanak át egy csokrot a szervezők.

Féltucat újabb magyar fellépő a FEZEN-en

Természetesen még a külföldi lista sem teljes, jövő héten újabb fellépőket mutat be a székesfehérvári fesztivál.

Augusztusban Székesfehérvárra érkezik a hazai alterszíntér megkerülhetetlen zenekara, az idén már 25 éves Quimby. Youtubon már szinte minden egyes magyar ember látta a Halott Pénz legújabb videóját, most élőben is tombolhatnak az élő zenés hiphop rajongói. Aki pedig egy kicsit rockosabb zenére vágyik, érdemes célba vennie a Kowalsky Meg a Vega koncertjé

Hogy a lábak ne rozsdásodjanak be, arról a Brains és a Cloud 9+ ütemei gondoskodnak majd, de Pixa sem altatót fog játszani a 2016-os FEZEN-en. Szintén a lazább stílust erősíti Majka és Curtis koncertje, akik természetesen élő zenekaros produkcióval érkeznek Székesfehérvárra.

A Dub Fx, Nouvelle Vague, Wellhello trió mellé érkezett most hét magyar zenekar, de természetesen még folytatják a sort a szervezők. Jövő héten ismét a rock-metal vonal kap küföldi erősítést, majd ismét a lazább műfajok lesznek terítéken. Márciusban nemcsak jó pár külföldi bandával, de napi bontással, és más érdekességekkel is jelentkezik a FEZEN. Érdemes időben lecsapni a kedvezményes jegyekre.