Öt dolog, amiért hétvégén a Mátraalja Fesztiválon a helyed

Írta: fesztbook.

Sokak bánatára a nyár utolsó hónapjába léptünk, de ahelyett, hogy előre siratnánk magunkat, amiért vége szakad a hajnalig tartó szabadtéri eseményeknek,

Öt dolog, amiért hétvégén a Mátraalja Fesztiválon a helyed

inkább használjuk ki az utolsó hétvégéket. Ha már elég volt a féktelen bulizásból és levezetésképp inkább egy fokkal nyugodtabb fesztiválra vágyunk, ahova ne adj isten még a gyerkőcöket is szívesen magunkkal vinnénk, augusztus 5-7. között Szécsényben, a Mátraalja Fesztiválon a helyünk.

Hogy miért? Mert ez az egyetlen könnyűzenei fesztivál, ahol:

  • Nem maradsz le a pénteken induló Olimpiáról, sőt egy olimpiai bajnokunkkal, a fesztivált megnyitó Czene Attilával közösen vitathatod meg úszóink teljesítményét. A nagy kivetítőn követve az eseményeket, együtt szurkolhattok a fesztiválozókkal a magyar versenyzőknek.
  • A fesztivál helyszíne végre nem egy elhagyatott, kietlen síkság, hanem egy műemlékként számon tartott kastélypark, a Forgách-kastély udvara, ami önmagában is megérne egy kirándulást. Itt jól megfér egymás mellett az tóparti bulizás és a kastély múzeumában időzés.
  • Frissen kóstolhatod a szépkorú palóc nénik hagyományos módon készített laskáját, amelyet azután leöblíthetsz Nógrád megye országosan elismert és díjazott öregetesi palóc feketeszeder pálinkájával.
  • A baráti árú belépőkért cserébe még a korsó sörödért sem kell többet fizetned, mint egy átlagos péntek esti találkozón.
  • Ha helyi vagy, végre nem kell elhagynod Nógrád megye határát a minőségi szórakozásért és kulturális programokért.

Látogass el a Mátraalja Fesztiválra, ha Nógrád megyei vagy azért, ha elég volt a fővárosi nyüzsgésből, azért. Ha várod az Olimpiát, azért, ha inkább múzeumos típus vagy, azért. Ha van gyereked és nem akarod megfosztani a jetski-zés élményétől, azért, ha te magad egy nagy gyerek vagy, azért. Augusztus 5-7. között Szécsény reflektorfényben, ugye nem akarsz te sem kimaradni?Címke: Mátraalja  Fesztivál  Szécsény  

Ezt olvastad már?