Kempingezz a Gödörrel!

Írta: Antal Beatrix.

A Gödör Klub nem ül a babérjain: várakozás helyett szabadtéri fesztivált rendez. Ha szeretnél eljutni a Gödör Kempingre, légy 2012. augusztus 21-26 között Agárdon, a Velencei-tó partján!

 

A Gödör Klubnak ez év januárjában el kellett hagynia addigi Erzsébet téri helyét. A szervezők állandó helyet egyelőre nem találtak, viszont nyár végén közös kulturális nyaralásra hívják egykori törzsvendégeiket.

A Kemping legsikeresebb budapesti produkcióit viszi le Agárdra: így leköltözik a VilágGödör, a JazzGödör, a SpiccStudió, a Spicc Színpad, a Táncház, az AtheSam, a BalkánBeats, a Willany Leó, a New Wave, a ZöldGödör és a CivilGödör is a Velencei-tó partjára. Fellép majd többek között a Kiscsillag, a Csík zenekar, a ColorStar, a Korai Öröm, az Irie Maffia, a Punnany Massif, a Supernem, a The Carbonfools, a Budapest Bár, Péterfy Bori és a Love Band, az Intim Torna Illegál, a PUF, a Nemjuci.

De nem csak zenei, de irodalmi-, összművészeti-, közösségi- és gyermekprogramokat kínálnak, amibe beletartozik a reggeli torna, a művészekkel közös főzés és az éjszakai csillagvizsgálás. Jelen lesz a Frenák Pál Társulat, a Willany Leó Improvizációs Műhely, a Spicc táncstúdió workshopokat tart, lesz filmklub, valamint irodalmi és egyéb szakmai kurzusok.  

A Gödör Kemping is alkalmazkodik majd a Gödör Klub fenntarthatósági programjához, a GödörIndához, re-poharakkal, lebomló tisztítószerekkel, környezettudatos életmódra való ösztönzéssel hívják fel a figyelmet a környezetünk megóvására. A fesztivál 8000 négyzetméteres területén őstermelői piac, természetjáró túrák, vadmadár-kórház bemutató várják a látogatókat, aki pedig aktívabb programra vágyik, az ellátogathat a közeli Gárdonyi Emlékházba vagy Agárd termálvizes fürdőjébe.

A jegyárak az alternatív kultúrát kedvelők pénztárcájához igazodnak, így rendkívül alacsony áron, mindössze 10.000 Ft-ért kapható a heti bérlet, míg napijegyek már 3000 Ft-ért áron kaphatóak.  Ezt olvastad már?