Nyerj bérletet a Tatai Utcazene Fesztiválra!

Írta: Antal Beatrix.

Július 27-29-ig festői környezetben, a tatai Öreg-tó partján rendezik meg az I. Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivált, ahol többek között fellép a Tankcsapda, a Vad Fruttik, Péterfy Bori, a Maszkura és a Tücsökraj, de fiatal képzőművészek és utcazenészek is bemutatkoznak. Játssz velünk, és nyerhetsz a rendezvényre szóló páros bérletet!

 

Idén először ad otthont a vizek városa a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválnak. A lenyűgöző környezethez három napig a zene, a képzőművészet és a borkultúra elegye is társul, ami ideális kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt.

A nagyszínpad esténként olyan népszerű előadóknak ad helyet, mint például a Tankcsapda, az Edda, a Vad Fruttik, Péterfy Bori és a Love Band, a Maszkura és a Tücsökraj, a Kiscsillag, a Lord, az Auróra vagy a Punnany Massif, míg a gyerekek szombat és vasárnap délelőtt Halász Judit és az Alma zenekar koncertjén szórakozhatnak. Eközben az Esterházy-kastélyban fiatal képzőművészek alkotásai láthatóak, a kastély udvarára pedig a múlt művészete, az antikvitás költözik be egy hétvége erejéig.

A rendezvény lehetőséget kínál azoknak a tehetséges zenészeknek, akik úgy gondolják, egyediségükkel le tudják venni lábáról a közönséget: a város több pontján ingyenes koncertet adó utcazenészek iránti szimpátiát a színpadok előtt elhelyezett aprópénzzel lehet kifejezni, aminek tartalmát minden koncert után összeszámolják. Minden fellépő hazaviheti a produkciója alatt összegyűjtött összeg felét, míg a másik fele egy közös kalapba kerül. A győztes az lesz, aki a legtöbb pénzt kapja a produkciója alatt a nézőktől, és őt illeti meg a háromnapos fesztivál alatt a közös kalapban felgyülemlett teljes összeg is.

A Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál négy kisszínpadán az utcazenészek koncertjei ingyenesek, nagyszínpados koncertek azonban belépősek: elővételben a 3 napos bérlet 4.900 (Tata kártyával 4.500), a napijegy 1.500 (Tata kártyával 1.100) forintba kerül. Helyszínen a 3 napos bérlet 5.700 (Tata kártyával 4.900), a napijegy 1.900 (Tata kártyával 1.500) forint.

A fesztivál szervezőinek jóvoltából azonban a Fesztbook egy szerencsés olvasója páros bérletet nyerhet, amellyel ő és partnere mindhárom napon részt vehet a koncerteken. Mit kell tenned, hogy nyerhess? Válaszolj az alábbi kérdésre, és a megfejtést küldd el a az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre:

Hogy hívják a Tankcsapda új gitárosát?

A válaszokat július 18-án éjfélig várjuk, a nyertest email-ben értesítjük.Ezt olvastad már?