Őszi ráadás: Bónusz Fesztivál

Írta: Antal Beatrix.

Már most függővé váltál a nyári elektronikus zenei fesztiváloktól? Biztosítsd be a helyed az október 13-i Bónusz Fesztiválra!

Tévhit, hogy az igazán ütős fesztiválok csak a nyári időszak sajátosságai. Ennek egyik ékes bizonyítéka az őszi Bónusz Fesztivál néven futó rendezvény, amelyen egy nap alatt is nagykanállal lehet habzsolni a jobbnál jobb fellépőket. 

Az ország legnagyobb őszi elektronikus fesztiválja méreteiben is megfelel a kívánalmaknak: a Hungexpo területén négy hatalmas csarnok várja a szórakozni vágyókat, a négy helyszínen pedig közel négy tucat hazai és külföldi előadó szolgáltatja a ritmust a zúzáshoz. A Bónusz Fesztivál line-upja folyamatosan új nevekkel bővül, de azt már most tudni, hogy október 13-án nem hiányzik a színpadról James Zabiela, DJ  Rush, Slam, Richie Hawtin, a Bloody Beetroots DJ set, Loco Dice, Chris Liebling, Yousef, a Gus Gus pedig élőben lép majd fel.

Jegyek augusztus 31-ig 6900 forintos áron kaphatóak, de október 13-ig limitált mennyiségben ugyanennyiért váltható online a csak 22 óráig felhasználható jegy is.  Aki még nem döntött, az a helyszínen 9900 forintért juthat belépőhöz, az összegért viszont egy hajnalig tartó felejthetetlen éjszakát és egy fergeteges bulit kap cserébe.

A részletek és a frissülő line-up a bonuszfesztival.hu-n érhetőek el.