Pozitív mérleggel büszkélkedhet a Balaton Sound

Írta: fesztbook.

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda által július 7-10. között megrendezett fesztivál minden eddigi rekordját megdöntötte, és végig telt házzal üzemelt. A 4 nap alatt összesen 101 és fél ezer ember látogatott el Zamárdiba, hogy részt vegyen az ország legtrendibb, elektronikus zenét kínáló fesztiválján.

Ez a szám csaknem 10%-kal nagyobb, mint a tavalyi évben. Eddig Magyarországon ekkora látogatószámot csak a Sziget és a Volt fesztivál tudott elérni, melyek szintén a Sziget Kulturális Menedzser Iroda szervezése alá tartoznak. A jelentős siker főként az erősebb szponzorációs jelenlétnek, a mára általánosan ismert és elismert márkának és az egyre professzionálisabb szervezésnek köszönhető, hiszen csak ezek által válhat valóban elitté bármely rendezvény.

A Balaton Sound a legelső gyors számítások szerint nyereséges volt, mit sem érzékelve a pénzügyi válságból. Ez annak tudható be, hogy a fiatalok manapság külföldi nyaralás helyett a zenei fesztiválokat választják.Címke: zamárdi  fesztivál  balaton  sound  nyár  

Ezt olvastad már?