Björk a Soundot is kihagyja

Írta: Antal Beatrix.

Az izlandi énekesnő az elmúlt hetekben lemondta világkörüli turnéjának néhány állomását. Most az is világossá vált, hogy a Balaton Soundra sem tud eljönni.

Fellélegezhetek azok, akik nem értették, mi keresnivalója van a Soundon az alternatív stílusú, különc kinézetű énekesnőnek, ugyanakkor fájhat a feje az elektronikus zenei fesztivál szervezőinek, hogy méltó helyettest találjanak július 15-re.

Hangszálproblémái miatt orvosai tanácsára Björk áprilisban félbeszakította Biophilia című albumának népszerűsítő turnéját. Akkor még csak arról lehetett tudni, hogy két Buenos Aires-i koncertje elmarad, illetve a brazil Sónar São Paulo fesztivál közönsége kénytelen nélkülözni őt.

Szerdán azonban biztosan kijelenthetővé vált: Björk idén nyáron nem tud fellépni Zamárdiban. Reméljük, Björk mihamarabb felépül és pótolhatjuk az elmaradt koncertet, amelyet nagyon vártunk. Tíz héttel a kapunyitás előtt kollégáinkkal most gőzerővel azon dolgozunk, hogy a megüresedett vasárnapi headliner-pozíciót pótolni tudjuk a programban.” – kommentálta a hírt Lobenwein Norbert, a Heineken Balaton Sound egyik főszervezője.Címke: Balaton Sound  Björk  koncert  Zamárdi  

Ezt olvastad már?