Elfogytak a bérletek a Balaton Soundra

Írta: Antal Beatrix.

Szerdán a 0. nappal megkezdődik a hatodik Heineken Balaton Sound, amire elővételben már csak napijegyek kaphatóak. Akik most döntötték el, hogy szeretnének menni, azokat a helyszínen még ezer darab bérlet várja.

Valószínűleg a helyszíni értékesítés során is pillanatok alatt elfogynak majd a jegyek, így nem árt sietni a szerda délután kezdődő fesztiválra, aminek 0. napján Ákos és Afrojack is fellép.  A vasárnapig tartó fesztiválon a legkedveltebb hazai előadók adnak koncertet: a Carbonfools, Yonderboi, a Neo, a Punnany Massif, az Irie Maffia, Strebinszky, az Anima Sound System, a Colorstar, Zagar, Beat Dis, a Belga és a Quimby. Mellettük olyan külföldi sztárok is fellépnek majd Zamárdiban, mint Avicii, David Guetta, Paul Kalkbrenner, Armin van Buuren, Steve Angello, a Gossip, Calvin Harris és a Knife Party, akik miatt sokan vásárolnak akár napijegyet is, hogy élőben láthassák kedvencüket.  

A prémiumfesztiválon a színpadi programok mellett más szórakozási lehetőségek is várják a bulizókat. Akárcsak a VOLT-on, a Balaton Sound-on is óriás csúszdán száguldhatnak be a fesztivál területére a vállalkozó kedvűek. Akik az elektronikus zene mellett a klasszikus dallamokat is kedvelik, a Művészetek Palotájával közösen létrehozott Hangulatkoncerten is részt vehetnek.

A szervezők az ötnapos rendezvényre több mint százezer vendéget várnak.Címke: Balaton Sound  bérlet  jegy  Zamárdi  

Ezt olvastad már?