EFOTT 2012 képekben

Írta: fesztbook.

A Velencei-tó partján megrendezett fesztiválon idén is rengetegen szórakoztak. A szombati csúcsnap olyan nevekkel zárult mint a Kozmix, a Quimby, a Brooklyn Bounce és még sorolhatnánk.

EFOTT 2012

Tibi bácsi és "jó barátja Ricky Martin" is lejátszották az utolsó számot a BME sátorban, ahol hatalmas buli kerekedett minden nap éjfél után. '92, Magyarországon a Village People, Tibi bácsi vezette a műsort, a második szám volt, énekeljük együtt... :)

EFOTT 2012Kattints a képre a galéria megnyitásához!

Szombaton napközben a strandszakasz újra nagy népszerűségnek örvendett, több ezren hűtötték magukat a vízben, de sokan nézték a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség által megszervezett látványos sárkányhajó versenyt is. A Civil Falu és a Sport és Bringa Pont aktivitásaitól pedig számos érdeklődő búcsúzott szombaton.

A koraesti órákban két külön műfajban muzsikáló banda rázta fel a hangulatot. A Kalinka nagyszínpadon a rockabilly hazai helytartója, a Mystery Gang húzta a nagybőgőt, a Rauch aREnában pedig a német Brooklyn Bounce gyors ütemeire szeletelt a nép. A Szkéné Színházban a Neptun Brigád Tévedések vígjátéka című előadására pedig alig lehetett beférni. Hajnalban az AXE-Rádió1 Party Stationban muzsikáló angol Roni Size változtatta diszkóvá Velencét.Címke: EFOTT  Quimby  Kozmix  Brooklyn Bounce  

Ezt olvastad már?