A hegyaljások ajándéka a magyar zenekaroknak

Írta: fesztbook.

A hegyaljások szavazataikat adják karácsonyra a magyar zenekaroknak. Az országos szavazáson bárki kiválaszthatja melyik magyar fellépőt látná legszívesebb a 2012-es rakamaz-tokaji fesztiválon.

Hegyalja Fesztivál 2012

A szervezők persze a fesztiválozókat sem hagyják ajándék nélkül idén karácsonykor sem: a 2012-es karácsonyi Hegy’ bérlet minden igazi hegyaljás számára AZ ajándék, hiszen a következő évi zenés nyaralásra december 24-ig a legkedvezőbb áron válthatnak bérletet.

A Hegyalja Fesztivál szervezői és a hegyaljások a karácsonyi Hegy’ Zenész-simogatóval ajándékozzák meg a magyar zenekarokat. Miközben az elmúlt években a figyelem középpontjába a külföldi fesztiválfellépők kerültek, a magyar zenekarokról kevesebb szó esik. Ezen kívántak változtatni idén karácsonykor a Hegyalja Fesztivál szervezői azzal, hogy a Hegy’ facebook oldalon elindították a szavazást, amelynek résztvevői kedvenc magyar zenészeikre adhatják karácsonyi ajándékként, Hegy’ szalaggal átkötve a voksukat.

„Év közben rengeteg visszajelzést kapunk a programmal kapcsolatban, érkeznek a kívánságlisták is, amelyekben elsősorban a külföldi nagy nevekről esik szó, míg a magyar előadók méltatlanul háttérbe szorulnak, ezért elindítottuk a Hegy’ Zenész-simogatót, amellyel lehetőséget teremettünk a fesztiválozóknak arra, hogy szavazatukkal megajándékozzák kedvenc magyar előadóikat, és eldönthessék, közülük kit szeretnének leginkább a 2012-es Hegyalján meghallgatni” – fogalmaztak a Hegyalja Fesztivál szervezői.

Persze a hegyaljások sem maradnak ajándék nélkül idén sem: a 2012-es bérletüket december 24-ig a legkedvezményesebb áron válthatják meg. A Hegyalja Fesztivál facebook oldalán a szavazással párhuzamosan futó játékban ráadásul a kezükbe kapnak minden érvet ahhoz, hogyan győzhetik meg a szülőket, a tesót, a barátnőjüket vagy akár a pasijukat, hogy a kacatok helyett a boldog új év legemlékezetesebb négy napjára kapjanak belépőt karácsony este.Címke: Hegyalja  fesztivál  Tokaj  

Ezt olvastad már?