Zenélj a Szigeten

Írta: fesztbook.

“Készíts egy videót magadról, ahogy zenélsz, töltsd fel a YouTube-ra SZIGET Campfire Musician címmel, s a videó linkjét küldd el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre”

Zenélj a Szigeten

– akár már ennyi elég lehet a világhírhez.  A Sziget pályázatot hirdetett.

A Sziget Fesztiválköztársaság idei új helyszíne, a Tábortűz színpad, ahol az előzetes jelentkezés és válogató után a fellépők, legyenek amatőrök vagy profik, a nemzetközi rock-irodalom legjobb számait adják elő egy hangulatos tábortűz mellett, estéről estére. A Sziget Fesztiválköztársaság most meghírdette pályázatát, melynek legjobbjai ott lesznek a Szigeten.

A pályázatra szólózenészek, duók, maximum 3 fős zenekarok jelentkezhetnek, repertoárban ismert dalokkal. Feltétel, hogy a produkciónak alkalmasnak kell lennie egy tábortüzi hangulat megteremtéséhez, azaz olyan zeneszámokat tartalmazzon, melyeket sokan tudnak együtt énekelni.

Pályázati részletek itt: http://sziget.hu/fesztival/hirek/tabortuz_2014_-_palyazati_kiiras.17451.html

A legjobb videók kikerülnek a SZIGET Fesztivál Facebook oldalára, ahol a legtöbb like-ot besöprő zenészek fellépési lehetőséget kapnak, s bekerülnek a fesztivál programjába, mi több, zenészenként 1-1 hétnapos bérlettel is gazdagabbak lesznek.Címke: YouTube  Sziget  Campfire Musician  

Ezt olvastad már?