Élőben közvetíti a Youtube a Sziget egyes koncertjeit

Írta: Antal Beatrix.

A világ legnagyobb videó megosztó oldalán a világ bármely pontjáról élőben nézhetjük végig a Sziget koncertjeit, akár mobiltelefonról is – tudatta az MTI-vel a Google magyarországi csoportja.

Nem tudsz ott lenni a 20. Szigeten, pedig az egyik kedvenced is fellép? Erre kínál megoldást a fesztivál hivatalos Youtube-csatornája, ahol élőben követhetjük végig több színpad programját is. A közvetítés viszont „csak” a fesztivál első napján, augusztus 8-án indul.  

Minden nap délután 3-tól látható a Nagyszínpad, az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpad és az A38 Színpad műsorából összeállított válogatás – vagyis nem minden koncertbe nyerhet betekintést a netes fesztiválozó. Hogy mely fellépők kerülnek be a kalapba, azt majd augusztus 7-én hozzák nyilvánosságra. Egyelőre annyit tudni, hogy a Placebo, a Sum41, a Hurts, a Deus és a Tankcsapda koncertjeit biztosan sugározni fogják. A legjobb pillanatok az augusztus elejétől három hónapon át megtekinthetőek lesznek az interneten.

A Youtube-nak ez a kezdeményezése nem egyedülálló, hiszen a legrangosabb zenei fesztiválokról rendszeresen szoktak közvetíteni, így a számítógép képernyőjén keresztül követhették már a netezők a belga Tomorrowlandet vagy az amerikai Coachellát is.Címke: Deus  Hurts  Sziget  Youtube  Hurts  Tankcsapda  

Ezt olvastad már?