Külön vonat indult, a 19. VOLT Fesztiválra

Írta: fesztbook.

A mai nappal elindult az a vonat, amely Sopronba szállítja azokat, aki a VOLT Fesztiválra szeretnének eljutni. A vonat vasárnapig való rendszeres indításával biztosítják, hogy mindenki elérjen a Fesztiválra. A felfokozott érdeklődés következtében, a Hűség Városában minden szálláshely elfogyott, ezért a szervezők az osztrák területen lévő hotelokat töltik fel.

A VOLT fesztivál iránti nagy érdeklődés nem véletlen, mivel ebben az évben, ez az egyetlen olyan fesztivál, mely soha nem látott sztárokat lát vendégül. A nyitó napon, 27 EU-tagállamokból több százan érkeznek a soproni fesztiválra, azért, hogy különböző zenei produkciójukkal képviseljék az országukat. A VOLT Fesztivál program ajánlata mellett érdemes megtekinteni, és megkóstolni a Magyar Konyha remek ételeit. A Fesztivál igen nagy gondot fordított a gasztronómiai kultúrára, ezért szinte az összes európai konyha színe- java képviselteti magát. Megtalálhatóak a híres sztárséfek, ízesebbnél, ízesebb bogrács csodák, és amiről semmi képen nem szabad megfeledkezni, a környékbeli borászok minőségi borairól.

A VOLT Fesztiválra Schmitt Pál köztársasági elnök is ellátogat, mivel a VOLT, egyben az EU Magyar Elnökség hivatalos záró bulija is.Címke: VOLT  sopron  fesztivál  nyár  

Ezt olvastad már?