Elfogytak a bérletek a VOLT-ra!

Írta: fesztbook.

A VOLT Fesztivál történetében először fordult elő, hogy az első nap estéjén elfogyott a kiadható 15 ezer bérlet. Mostantól csak napijegyet lehet venni, de érdemes is, hiszen soha ilyen erős nemetközi felhozatala nem volt a fesztiválnak. Ma például a Primus és a SUM41, a House of Pain és Dub FX lép fel a fesztiválon, s a hazai vonalat a Tankcsapda erősíti az uniós elnökség záróbuiján, ahol a tegnapi napon Schmitt Pál köztársasági elnök több órán át fesztiválozott.

 A VOLT első napján Schmitt Pál köztársasági elnök is meglátogatta a Sopronban fesztiválozókat. Megkóstólta a soproni borokat, csocsózott a fiatalokkal és – az eredeti programtól eltérően – több, mint két órán át sétált a fesztivál szervezőinek társaságában. Nagy ovációval fogadták a 26 országból érkezett vendégek az Európa Kempingben, ahol a résztvevőkkel a saját nyelvükön csevegett.


A VOLT első napján 21 ezren látogattak a fesztiválra, s a rendezvény történetében először, a kiadható 15 ezer bérlet elfogyott. Napijegyek azonban még kaphatók.Címke: volt  fesztivál  sopron  nyár  

Ezt olvastad már?