Thália Szieszta Szily Nórával és vendégeivel

Írta: fesztbook.

A Thália színház egy új kezdeményezésének köszönhetően az érdeklődők kötetlen beszélgetéssorozatok keretein belül találkozhatnak a színház színészeivel, csak most kicsit másképp.

Thália Szieszta Szily Nórával és vendégeivel

A meghívott vendégek családias légkörben mesélnek gondolataikról és osztják meg érdekes, de annál viccesebb történeteiket. A bő egy órán át tartó beszélgetések során egy-egy adott téma körül járva, olyan érdekes és sokszor mulatságos helyzeteket teremtenek, és mesélnek el a meghívottak, amit máshol nem láthatnak és hallhatnak a nézők.

A legutóbbi előadás vendége volt Molnár Piroska, Schell Judit, Szervét Tibor és Mohai András. Szily Nóra arról faggatta Őket, hogy milyen módon vágják ki magukat színészeink, ha éppen elfelejtik a szövegüket. És hát igen, még a legnagyobbaknak is lehetnek és vannak is olyan pillanataik, amikor leblokkolnak, vagy épp valami okból kifolyólag nem ugrik be a soron következő mondat.

Ilyen helyzetbe már mindegyikük került, és viccesebbnél viccesebb történeteket meséltek, hogy ki, hogy oldotta meg a kellemetlen, de utólag igen szórakoztató szituációkat.

Ebben az egy órában a nézőknek itt sincs más dolguk, mint hátradőlni, kikapcsolódni és sodródni a humor mindent elsöprő áradatával. A nevetés és a kellemes időtöltés garantált.

Nőnap közeledtével pedig egy különkiadással lepik meg vendégeiket a szervezők. A 3. Thália sziesztára, március 7-én este 20 órakor Csányi Sándor, Vida Péter, Mózes András és egy meglepetés vendég várja a kikapcsolódni vágyókat.

További információ és jegyvásárlás:

http://www.thalia.hu/index.php/main/program/thalia-szieszta-beszelgetessorozat_3150



Címke: Thália  Szieszta