Futtassuk be együtt a művészeted!

Írta: fesztbook.

2016 decemberében megrendezésre kerül a Godot Pop-Up Kiskarácsony - Kortárs művészetet minden karácsonyfa alá! kiállítás és karácsonyi vásár a Godot Galéria szervezésében az Antik PLACC-cal egy időben és együttműködésben. 

Futtassuk be együtt a művészeted!

A kezdeményezés célja, hogy az alkotások a kortárs művészetek iránt érdeklődő teljes közönség számára elérhető áron váljanak hozzáférhetővé, gyűjtővé téve az egyszeri kiállításlátogatót is. Az eseménynek a Klauzál téri Vásárcsarnok ad otthont.

Minden fiatal művész pályázhat. A kiválasztott művek árát az alkotókkal közösen, „gerilla árazás” jegyében, határozzák meg.

A beküldendő műveket két kategóriában – Képzőművészet (fotó, festmény, szoborgrafika., stb) illetve Design – várják 2016. november 24. 12.00 óráig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre.

A szervezők 1 fődíjat és 5 különdíjat ítélnek oda a legjobb alkotások beküldőinek. A pályázat fődíja egy önálló kiállítás megrendezése a Godot Galériában. Különdíjként a Galéria 5 fő számára lehetőséget nyújt a 2017-ben induló Godot Mezőszemerei Művésztelep alkotótáborában való 7-10 napos részvételre, ahol a művészek szállást, étkezést és anyagköltséget kapnak munkájukhoz. Az ott készült alkotásokból a Godot Galéria kiállítást rendez.

A pályázatról bővebb információt a pályázati kiírás oldalán, a Godot pop-up és a Godot Pop-Up Kiskarácsony facebook oldalakon kaphatnak.Címke: Godot  Pop-Up  Kiskarácsony