A Happy Endings – Fuss el véle! sztárja lehet a sárga esernyős lány

Írta: fesztbook.

Végéhez közeledik az Így jártam anyátokkal nyolcadik évada és egyre több spekuláció lát napvilágot arról, hogy ki lesz a főhős, Ted Mosby rég keresett neje. 

Így jártam anyátokkal

Nincs kizárva, hogy a Comedy Central másik sikersorozatából, a Happy Endingsből kerül ki a „sárga esernyős lány.”

A lehetséges jelöltek közt van a Glee vörös szépsége, Jayma Mays, a Narancsvidékből ismert Rachel Bilson és ahogy kiderült, a Happy Endings – Fuss el véle! cserfes színésznője, Casey Wilson is joggal pályázik a Tedné címre. Wilson a Comedy Central másik laza vígjátékában a hétről-hétre szétcsúszó Pennyt alakítja!

A jelenlegi szezon évadzárója lehet a legjobb alkalom arra, hogy bemutassák, hogyan ismerte meg mindenki kedvenc építésze szívszerelmét. A sorozat mesélős formátuma a mai napig lázban tartja a közönséget, az írók pedig a percenként beütő komikus helyzeteket látva lubickolnak a feladatban, ami nem más, mint hogy a csúcson fejeződjön be a szitkom.

A jó nézettséggel futó Így jártam anyátokkal 9. évadát nemrégiben jelentették be, miután Neil Patrick Harris, Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders és Alyson Hannigan is aláírták a plusz egy évre szóló szerződésüket.

Az Így jártam anyátokkal és a Happy Endings – Fuss el véle is  sorozat is a Comedy Central műsorán látható. A Happy Endings második évada ma 20:00-tól!Ezt olvastad már?